Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήGovernmentΈνα βήμα πριν την «έκρηξη» ο Λοβέρδος και η αναβάθμιση του Πολάκη...

Ένα βήμα πριν την «έκρηξη» ο Λοβέρδος και η αναβάθμιση του Πολάκη που ενοχλεί

Μόνος φαίνεται να νιώθει ο Ανδρέας Λοβέρδος μέσα στο ίδιο του το κόμμα, καθώς η ηγεσία του Κινήματος δεν κρατά πλέον ούτε τα προσχήματα απέναντι στο πρόσωπό του.

Ο πρώην υπουργός και κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, όπως μαθαίνουμε, είναι έτοιμος να «εκραγεί» και τα «σκάγια» αναμένεται να πάρουν πολλούς μέσα στην Χαριλάου Τρικούπη.

Η σταγόνα που «ξεχείλισε το ποτήρι» για τον πρώην κορυφαίο υπουργό του ΠΑΣΟΚ ήταν η αντίδραση της ηγεσίας του κόμματος στην δημόσια παραδοχή του γνωστού δικηγόρου, Γιάννη Ματζουράνη, ότι στην  υπόθεση Novartis οι κατηγορίες και για τα δέκα πολιτικά πρόσωπα τέθηκαν στο αρχείο, «που σημαίνει ότι οι άνθρωποι αυτοί ήταν εξ αρχής αθώοι».

Να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Ματζουράνης είναι δικηγόρος, μεταξύ των άλλων, του προέδρου Αλέξη Τσίπρα και του εκδότη Κώστα Βαξεβάνη.

Μεταξύ, λοιπόν, των δέκα αυτών προσώπων είναι και ο Ανδρέας, που ταλαιπωρήθηκε πολύ από αυτή την υπόθεση.

Θα περίμενε επομένως, το κόμμα του να έβγαζε μια επίσημη ανακοίνωση για το θέμα και να υπογράμμιζε ότι το κορυφαίο στέλεχός του «κρεμάστηκε» εντελώς άδικα στα μανταλάκια και αθωώθηκε πανηγυρικά.

Αλλά, κατά ένα περίεργο λόγο, υπήρξε «σιγή ιχθύος» από την Χαριλάου Τρικούπη. Κανείς, μέχρι στιγμής δεν έχει ασχοληθεί με το θέμα.

Το γεγονός αυτό, όπως λένε άνθρωποι του περιβάλλοντός του, έχει εξοργίσει τον Ανδρέα, ο οποίος το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να απαντήσει αναλόγως στην «σιωπή» της ηγεσίας του κόμματος.

Μάλλον στο ΠΑΣΟΚ, θα «χτυπήσουν» καμπάνες πολύ πριν από τα Χριστούγεννα…

Η αναβάθμιση του Πολάκη ενοχλεί όλο και περισσότερους στην Κουμουνδούρου

Εκεί που πήγε να βρει τα χαμένα μεγαλεία του ο Κρητικός πολιτικός, κάποιοι επιχειρούν να του χαλάσουν την γιορτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GOV NEWS, όσο περνά ο χρόνος ολοένα και αυξάνονται τα στελέχη που «γκρινιάζουν» για την αναβάθμιση του Παύλου Πολάκη.

Πολλοί, μάλιστα κορυφαίοι της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχουν κάνει τα παράπονά τους στο γραφείο του Αλέξη, λέγοντας πως με αυτό τον τρόπο το κόμμα δεν πρόκειται να «ξεκολλήσει» από το 24%.

Από το γραφείο του προέδρου προσπαθούν να κρατήσουν ισορροπίες, αλλά αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο.

Όπως έλεγε χαρακτηριστικά στέλεχος της Κουμουνδούρου στο GOV NEWS, ήδη έχει αρχίσει η μουρμούρα για τον πρόεδρο, η οποία θα κορυφωθεί, εάν στις εθνικές εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ ηττηθεί με μεγάλη διαφορά από την ΝΔ.

Πρώην κορυφαίοι υπουργοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, λένε με έμφαση ότι το στοίχημα του κέντρου δεν μπορεί να κερδηθεί με ακραίες φωνές, όπως του Παύλου Πολάκη, γεγονός που θα επωφεληθεί στο έπακρον η ΝΔ.

Όσο πλησιάζουμε στις εκλογές και τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ δεν ανεβαίνουν, τόσο μεγαλώνει η αμφισβήτηση στην Κουμουνδούρου.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας