Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήGovernmentΟ «επαναστάτης» Πολάκης, η επιλογή Τσίπρα, ο Άδωνις και ο Μαρκόπουλος

Ο «επαναστάτης» Πολάκης, η επιλογή Τσίπρα, ο Άδωνις και ο Μαρκόπουλος

Ο πρόεδρος Τσίπρας, όπως όλα δείχνουν, θέλει να μετατρέψει σε «ροντέο» την προεκλογική αναμέτρηση με την ΝΔ.

Δεν εξηγείται διαφορετικά η συνεχώς αυξανόμενη επιθετική πολιτική, τόσο από τον ίδιο τον Αλέξη, όσο και από στελέχη του κόμματός του, όπως ο Παύλος Πολάκης.

Είχαμε επισημάνει πριν από ημέρες στο GOV NEWS, ότι ο Τσίπρας έδωσε εκ νέου το ελεύθερο στον Παύλο να «ριχθεί» με τον δικό του τρόπο στην προεκλογική «μάχη» και αυτό πράττει στο έπακρο το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Με το που δει το φως της δημοσιότητας δημοσκόπηση, απ’ όπου και αν προέρχεται, η οποία καταγράφει προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, ο Κρητικός πολιτικός μιλά άμεσα  για «στημένο» παιχνίδι. Μάλιστα, σημειώνει ότι προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ με 4-5 μονάδες της ΝΔ.

Πρόσφατο παράδειγμα η «κόντρα» του Κρητικού με τον Άδωνη Γεωργιάδη.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, «ξεσπάθωσε» με αφορμή την πρόσφατη δημοσκόπηση της Metron Analysis που δίνει προβάδισμα 10,2 μονάδων στη ΝΔ.

Άμεση ήταν η απάντηση του Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος έγραψε στα social Media: «Ο Παύλος Πολάκης ισχυρίζεται ότι όλες οι δημοσκοπήσεις είναι προϊόν ενός διεφθαρμένου δημοσιογραφικού κλπ συστήματος. Όμως σήμερα η Εφημερίδα των Συντακτών δημοσιεύει δημοσκόπηση της Prorata που έχει τη ΝΔ μπροστά με +5%. Αυτοί δέχονται τον χαρακτηρισμό που τους αποδίδει ο Παύλος;».

«Άδωνι, σήμερα που μιλάμε είμαστε μπροστά 4-5% ! Αν πιστεύεις το αντίθετο κάνε εκλογές να δούμε ποιος έχει δίκιο. Αυτό που θα πάθετε δεν θα έχει προηγούμενο! Κράτα αυτό το tweet», απάντησε ο Παύλος Πολάκης.

«Το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα θα το αποφασίσει ο λαός. Το ερώτημα μου είναι συγκεκριμένο και μην υπεκφεύγεις. Είπες ότι όλες οι δημοσκοπήσεις είναι προϊόν ενός διεφθαρμένου συστήματος και γι’ αυτό βγάζουν πρώτο τον Μητσοτάκη. Και της Εφημερίδας των Συντακτών; Αυτό ρώτησα. Ή δεν έχεις άντερα;», ανταπάντησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Δεν πέρασαν λίγες ώρες και ο Πολάκης τα «έχωσε» άσχημα στον βουλευτή της ΝΔ, Δημήτρη Μαρκόπουλο, ο οποίος τόλμησε να μιλήσει στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, που συνεδριάζει για την υπόθεση των παρακολουθήσεων.

Τα όσα είπε ο Μαρκόπουλος ενόχλησαν τον Πολάκη που άρχισε ξαφνικά να φωνάζει «βούλωσέ το ηλίθιε…»!

Από την πλευρά του ο βουλευτής της ΝΔ απάντησε πως η συμπεριφορά του Πολάκη αποτελεί «πολιτική αλητεία και γελοιότητα», σημειώνοντας παράλληλα, κοιτάζοντας τον Παύλο, «δεν σε φοβάμαι».

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, οι βουλευτές της πλειοψηφίας ζήτησαν την αποβολή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ από την αίθουσα, ωστόσο το επεισόδιο έληξε, με την παρέμβαση του προέδρου της επιτροπής, Θανάση Μπούρα.

Όπως έχουμε επισημάνει στο GOV NEWS, πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν εγκρίνουν την επιθετική πολιτική που ακολουθεί ο Πολάκης, λέγοντας πως με τέτοιου είδους «ακραία» πολιτική γραμμή, το κόμμα, χάνει πόντους από τον κεντρώο χώρο, που είναι και το ζητούμενο.

Τις αντιρρήσεις τους τις έχουν εκφράσει και στο πρόεδρο Τσίπρα, ο οποίος, όμως, φαίνεται να θέλει να ακολουθήσει μια «σκληρή» αντιπαράθεση με την ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος…

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας