Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήGovernmentΟ Σαμαράς που «συσπειρώνει» τη ΝΔ και η «γκρίνια» για τους celebrities...

Ο Σαμαράς που «συσπειρώνει» τη ΝΔ και η «γκρίνια» για τους celebrities στο ΠΑΣΟΚ

Χωρίς τυμπανοκρουσίες και φανφάρες, αλλά με καλό σχεδιασμό, ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ αναμένεται να βρεθεί στο προσκήνιο της πολιτικής επικαιρότητας.

Όπως ακούγεται έντονα εντός της «γαλάζιας» παράταξης, ο συνήθης «φασαριόζος» και με επικριτική διάθεση Αντώνης Σαμαράς, αυτή τη φορά αναμένεται να λειτουργήσει ενωτικά, επισημαίνοντας προς πάσα κατεύθυνση, ότι γι’ αυτόν προέχει η νίκη της ΝΔ στις επικείμενες εθνικές εκλογές.

Τα παραπάνω προκύπτουν από τις κινήσεις του πρώην πρωθυπουργού, αναφορικά με την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Δεκεμβρίου με αφορμή την έναρξη της λειτουργία του «Ιδρύματος Αντώνης Σαμαράς».

Γράφεται και ακούγεται, ότι ο Σαμαράς έχει καλέσει επίσημα στην εκδήλωση, που θα είναι κεντρικός ομιλητής, τόσο τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη όσο και τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή.

Τελευταίες πληροφορίες που έρχονται στο GOV NEWS, αναφέρουν ότι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και οι δύο θα παραστούν για να τιμήσουν τον Αντώνη Σαμαρά, αλλά και για να υποδηλώσουν ότι η ΝΔ «βαδίζει» ενωμένη προς τις εκλογές.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η ομιλία του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος συνηθίζει να μιλάει για όλα τα θέματα που βρίσκονται στο προσκήνιο της πολιτικής επικαιρότητας, ασκώντας, όπου θεωρεί σκόπιμο, κριτική στην πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ειδικά για τις παρακολουθήσεις και τα όσα αποκαλύπτονται, ακούγεται έντονα, ότι ο πρώην πρωθυπουργός, θα κάνει ειδική αναφορά…

Ότι πάντως και να ειπωθεί κατά τη διάρκεια της ομιλία του, αυτό που υπογραμμίζουν με έμφαση όσοι γνωρίζουν πολύ καλά τον Αντώνη Σαμαρά είναι ότι ο πρώην πρωθυπουργός θέλει να στείλει μήνυμα ενότητας, αλλά και στήριξης της κυβέρνησης και του Κυριάκου Μητσοτάκη, άσχετα εάν διαφωνεί με κάποιες πολιτικές του κινήσεις.

«Σε καμία περίπτωση η χώρα δεν πρέπει να πέσει και πάλι στα χέρια του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ», είναι μια από τις πιο ήπιες εκφράσεις του Σαμαρά για τις επικείμενες εκλογές.

Μάλιστα, όπως μαθαίνουμε, ο πρώην πρωθυπουργός, υπογραμμίζει σε συνομιλητές του ότι η ΝΔ είναι πολύ κοντά και μπορεί να αποκτήσει αυτοδυναμία στις δεύτερες κάλπες, με αυξημένη αναλογική.

Για να δούμε ποιες εκπλήξεις κρύβει η βραδιά του Αντώνη…

 

Η «γκρίνια» για τους celebrities στο ΠΑΣΟΚ  

Όπως μαθαίνει το GOV NEWS υπάρχει έντονος προβληματισμός στην Χαριλάου Τρικούπη για τις τελευταίες επιλογές του προέδρου Ανδρουλάκη, αναφορικά με την κατάρτιση των ψηφοδελτίων για τις εθνικές εκλογές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πολλά, ειδικά παλαιά, στελέχη του Κινήματος δεν είδαν με καλό μάτι ούτε την επιλογή του «τηλεαστέρα», πρώην αξιωματικού της Ελληνικής Αστυνομίας, Θανάση Κατερινόπουλου, αλλά και ούτε την επιλογή του γνωστού μετεωρολόγου Σάκη Αρναούτογλου.

Η «σταγόνα» όμως που «ξεχείλισε το ποτήρι», όπως λένε οι «κακές γλώσσες» στην Χαριλάου Τρικούπη, ήταν η επιλογή της Κατερίνας Λάσπα, η οποία έχει κάνει την δική της διαδρομή στα τηλεοπτικά δρόμενα της χώρας μας.

«Εντάξει ο Ταξίαρχος και μόνιμος σχολιαστής σε δελτία ειδήσεων και τηλεοπτικές εκπομπές συγκεκριμένου μεγάλου καναλιού, εντάξει και ο Αρναούτογλου που τον βλέπει πολύς κόσμος για να ενημερώνεται για τις καιρικές συνθήκες, αλλά η Λάσπα που κολλάει…», τόνισε με αγανάκτηση κορυφαίο στέλεχος του Κινήματος στο GOV NEWS.

«Με τέτοιες επιλογές θα χάσουμε τους μετριοπαθείς κεντρώους ψηφοφόρους μας», λένε κάποια άλλα στελέχη.

Από την αντίπερα όχθη, στελέχη στην Χαριλάου Τρικούπη που βρίσκονται πολύ κοντά στον πρόεδρο Ανδρουλάκη, λένε με έμφαση ότι οι περισσότεροι διαμαρτύρονται καθώς θεωρούν ότι κινδυνεύει η εκλογή τους από τις νέους «διάσημους» υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Όπως ακούγεται έντονα στην πολιτική πιάτσα, η σταθερή πτωτική τάση που παρουσιάζουν τα ποσοστά του Κινήματος φέρνουν την μεγαλύτερη «γκρίνια» και όσο «πέφτουν» τα ποσοστά τόσο θα μεγαλώνει η «μουρμούρα» προς όλους.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας