Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήGovernmentΆρχισαν τα «όργανα» με… «μαέστρο» τον Καλογρίτσα, «χορεύουν» στην Κουμουνδούρου

Άρχισαν τα «όργανα» με… «μαέστρο» τον Καλογρίτσα, «χορεύουν» στην Κουμουνδούρου

«Δεν έχω να χάσω πλέον τίποτα, θα πω όλη την αλήθεια», διαμηνύει προς πάσα κατεύθυνση ο επιχειρηματίας και παραλίγο καναλάρχης, Χρήστος Καλογρίτσας.

Τις προθέσεις του ο Καλογρίτσας τις έδειξε με το καλημέρα, προσερχόμενος στην αίθουσα του Ειδικού Δικαστηρίου.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους τα «έχωσε» στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που τον «ενέπλεξαν» στην υπόθεση με τις τηλεοπτικές άδειες «καταστρέφοντας τον ίδιο και την  οικογένειά του», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Τα βέλη του ο επιχειρηματίας τα έστρεψε προς την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και προς τον πρώην υπουργό και εμπνευστή της όλης υπόθεσης, Νίκο Παππά, ο οποίος ήταν ο στενότερος συνεργάτης του προέδρου Τσίπρα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χρήστος Καλογρίτσας τόνισε, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Οι υπεύθυνοι της υπόθεσης που βρίσκεται υπό την κρίση σας με κατέστρεψαν οικονομικά, επέτρεψαν να διασυρθώ δημοσίως με αναλήθειες, ψεύδη και ανυπόστατες συκοφαντίες. Δυστυχώς κανένας από τους αυτουργούς και τους ηθικούς αυτουργούς των σε βάρος μου εγκλημάτων δεν βρήκε το θάρρος, ως όφειλε, να διαψεύσει τα όσα εναντίον μου ελέγοντο. Και το χειρότερο απ’ όσα υπέστην, ήταν η καταστροφή της υγείας μελών της οικογενείας μου.

Ενώ συνέβαιναν αυτά και έτρεχα σε γιατρούς, νοσοκομεία και δικηγόρους, επέλεγα συνειδητά να σιωπήσω. Η στάση μου αυτή της σιωπής ήταν πολιτική και μόνο πολιτική. Όσοι γνωρίζουν τους ηθικούς κανόνες της Αριστεράς και του χαρακτήρα μου καταλαβαίνουν.

Μίλησα μόνο μπροστά στην Ελληνική Δικαιοσύνη. Κι αυτό πότε; Μόνον όταν προσπάθησαν να την εξαπατήσουν εκείνοι (Samer Khoury και λοιποί) που μεθόδευσαν αυτή τη θλιβερή υπόθεση, επιχειρώντας να μετατρέψουν μια στημένη, σκοπίμως ψευδή και διάτρητη διαιτητική απόφαση σε απόφαση ελληνικού δικαστηρίου, παραπλανώντας τον Έλληνα Δικαστή και, το κυριότερο, υποτιμώντας την Ελληνική Δικαιοσύνη.

Σήμερα είμαστε εδώ. Οι ίδιοι άνθρωποι στους οποίους αναφέρθηκα αγωνίστηκαν να μετατραπώ σε κατηγορούμενο. Επίσης σκοπίμως δεν κάθισαν στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Η προσπάθεια να μειωθεί η δικονομική αξία της κατάθεσής μου είναι καταφανής. Είμαι παρών στο Δικαστήριο Σας για να πω την αλήθεια. Αφού φτάσαμε ως εδώ πρέπει να πω όλη την αλήθεια και να την αποδείξω με τα στοιχεία που διαθέτω. Η αλήθεια θα περάσει από το Δικαστήριό σας. Η αλήθεια και μόνο η αλήθεια».

Το «GOV NEWS» εδώ και πολλές ημέρες έχει επισημάνει ότι ο επιχειρηματίας είναι αποφασισμένος να πει όλη την αλήθεια.

Μάλιστα, είχαμε τονίσει ότι διαθέτει και αποδείξεις, τις οποίες και θα αποκαλύψει στο δικαστήριο.

Ο λόγος για το περιβόητο πλέον «παλιό κινητό» του Καλογρίτσα, στο οποίο υπάρχουν μηνύματα που αποδεικνύουν τα λεγόμενά του.

Μάλιστα, όπως ο ίδιος ο επιχειρηματίας έχει σημειώσει τα μηνύματα αφορούν κορυφαία στελέχη της τότε ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, όπως του Νίκου Παππά.

Μένει, τα όσα έχει πει ο επιχειρηματίας, να αποδειχθούν και να αποκαλυφθούν στο δικαστήριο.

Όπως μαθαίνουμε, οι επικείμενες αποκαλύψεις του Χρήστου έχουν φέρει αναστάτωση στην Κουμουνδούρου, καθώς ο πρόεδρος Αλέξης Τσίπρας, δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση, λίγους μήνες πριν από τις εκλογές, να αποκαλυφθεί κάποιο σκάνδαλο που θα αμαυρώσει την εικόνα του κόμματος, γεγονός που θα εκμεταλλευτεί, τόσο η ΝΔ, όσο και το ΠΑΣΟΚ.

Επομένως, ο Χρήστος δίνει τον ρυθμό και στην Κουμουνδούρου «χορεύουν» αναλόγως…

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας