Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήGovernmentΗ Εύα, το μήλο, ο Ανδρουλάκης και οι «ψίθυροι» στην Χαριλάου Τρικούπη

Η Εύα, το μήλο, ο Ανδρουλάκης και οι «ψίθυροι» στην Χαριλάου Τρικούπη

Με έκπληξη και χωρίς πολλά δημόσια σχόλια, έχουν «δεχθεί» στο Κίνημα τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της διαγραφείσας συντρόφου τους, Εύας Καϊλή.

Οι περισσότεροι αποφεύγουν να αναφέρονται στο θέμα, ενώ όσοι «τολμούν» να μιλήσουν «ευθυγραμμίζονται» πλήρως με τα όσα είπε ο πρόεδρος Ανδρουλάκης. Δηλαδή, ότι η Εύα αποτελούσε από το καλοκαίρι «ξένο σώμα» στο ΠΑΣΟΚ και πως κατευθυνόταν ολοταχώς προς την Νέα Δημοκρατία.

Υπάρχουν, όμως, πολλά στελέχη στο Κίνημα Αλλαγής που δεν μπορούν να «χωνέψουν» τα όσα συμβαίνουν και προσπαθούν να βρουν την άκρη του νήματος.

Όπως μαθαίνει το GOV NEWS, πολλά στελέχη του Κινήματος δεν μπορούν να «χωνέψουν» ότι η Εύα, πρώην πολύ στενή συνεργάτιδα του Νίκου Ανδρουλάκη, κατηγορείται, ουσιαστικά, από τον πρόεδρο για «προδοσία», καθώς λειτουργούσε ως «δούρειος ίππος» της ΝΔ.

Δεν μπορούν να καταλάβουν, εφόσον υπήρχαν ενδείξεις και αποδείξεις, γιατί ο πρόεδρος Ανδρουλάκης, δεν την διάγραψε πολύ νωρίτερα, με αποτέλεσμα για ακόμη μια φορά το ΠΑΣΟΚ να «κρέμεται» στα «μανταλάκια».

Το όλο ζήτημα συζητείται στους διαδρόμους της Χαριλάου Τρικούπη, ενώ παρακολουθούν τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό.

Και αυτό, διότι, όπως λένε κάποια στελέχη με νόημα, κανείς δεν ξέρει ακόμα, πόσοι και ποιοι «δάγκωσαν» το «Μήλο της Εύας».

Εν ολίγοις, κάποιοι, μέσα στο ΠΑΣΟΚ φοβούνται μην εμπλέκονται και άλλα στελέχη στην όλη υπόθεση.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, ιδιαίτερη εντύπωση έχει κάνει το γεγονός πως τα παλαιά στελέχη του Κινήματος δεν έχουν πει μέχρι στιγμής κουβέντα για το όλο θέμα.

Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι μόλις «καθίσει» η σκόνη της υπόθεσης και αποκαλυφθεί το τι ακριβώς συνέβαινε, πολλοί θα είναι εκείνοι που θα σχολιάσουν τόσο τις κινήσεις του προέδρου όσο και των στενών συνεργατών του.

Μάλιστα, δεν είναι λίγα τα «πράσινα» στελέχη, που λένε με έμφαση ότι «δεν είναι δυνατόν να φταίνε μονάχα οι άλλοι για ότι συμβαίνει στο ΠΑΣΟΚ, πρέπει κάποια στιγμή να αναλάβει και η ηγεσία του κόμματος  τις ευθύνες που της αναλογούν».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας