Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
ΑρχικήGovernmentΟ «συνωστισμός» στα κέντρα διασκέδασης, ο Πλεύρης και τα τσιγάρα…

Ο «συνωστισμός» στα κέντρα διασκέδασης, ο Πλεύρης και τα τσιγάρα…

Η κρίση υφίσταται, η ακρίβεια ταλαιπωρεί νοικοκυριά και επιχειρήσεις, αλλά η διασκέδαση για τον Έλληνα, ειδικά τις ημέρες των εορτών, αποτελεί πρώτιστη ανάγκη.

Και εδώ που τα λέμε, για δύο ολόκληρα χρόνια, όλοι ήταν κλεισμένοι στα σπίτια τους λόγω του κορονοϊού, είναι δυνατόν να μην βγουν και να το «κάψουν»;

Όπως μαθαίνει η στήλη Government, στα μπουζούκια δεν υπάρχει άδειος χώρος ούτε στις τουαλέτες για το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

Όλα είναι κλεισμένα εδώ και πολλές ημέρες. Όπως έγινε και τα Χριστούγεννα.

Το ίδιο ισχύει και για εστιατόρια, μπαράκια κτλ. Όλα στο φούλ, μετά από πολλά χρόνια.

Όσον αφορά στις τιμές, στα μπουζούκια είναι «τσουχτερές», αλλά υπάρχουν εναλλακτικές και για εκείνους που δεν έχουν ή δεν θέλουν να διαθέσουν πολλά χρήματα.

Όπως μας λένε παράγοντες της αγοράς, ικανοποιητική είναι και η αγοραστική κίνηση στα καταστήματα, καθώς οι πολίτες αφήνουν στην άκρη τη μιζέρια και ψωνίζουν, ανάλογα φυσικά, με το βαλάντιο που διαθέτουν.

Σε αυτό συνέβαλαν καθοριστικά και οι οικονομικές ενισχύσεις της κυβέρνησης προς τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις.

Πάντως, όπως μαθαίνουμε από εργαζόμενους σε νυχτερινά κέντρα, κατά την είσοδο των πελατών, θα υπάρχουν αυστηρές συστάσεις για βίντεο και φωτογραφίες, διότι καραδοκεί ο υπουργός Πλεύρης, που δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω…

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας