Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
ΑρχικήGovernmentΟ Ανδρουλάκης, η ίδια «καραμέλα» που κούρασε και τα πραγματικά προβλήματα στο...

Ο Ανδρουλάκης, η ίδια «καραμέλα» που κούρασε και τα πραγματικά προβλήματα στο ΠΑΣΟΚ

Συνομιλώντας με παλαιά στελέχη του ΠΑΣΟΚ αντιλαμβανόμαστε την αστοχία της πολιτικής που εξακολουθεί να εφαρμόζει η ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής.

Η εμμονή με τις παρακολουθήσεις και η «στείρα» πολιτική αντιπαράθεση με την κυβέρνηση έχουν προκαλέσει απορία, αλλά και εσωκομματική κριτική, εντός της Χαριλάου Τρικούπη.

«Μόνο ο Ανδρουλάκης και ο Παυλόπουλος ασχολούνται με το θέμα των παρακολουθήσεων, κανείς άλλος…», είπε στο GOV NEWS και στη στήλη Government με μια δόση υπερβολής, αλλά και ειρωνείας, ένα παλαιό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, που δεν μπορεί να αντιληφθεί ποια είναι η πολιτική γραμμή που ακολουθεί το κόμμα, ενώ έχουμε μπει στην τελική ευθεία για τις πολύ κρίσιμες εθνικές εκλογές.

Και η πραγματικότητα είναι ότι σε όλες τις δημοσκοπήσεις, ακόμη και σε εκείνες που διενεργούνται από Μέσα Ενημέρωσης φίλα προσκείμενα στον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ, οι παρακολουθήσεις είναι το τελευταίο θέμα που απασχολεί τους πολίτες.

Μάλιστα, στις δημοσκοπήσεις οι πολίτες εκφράζουν σε μεγάλο ποσοστό την αγωνία τους για την μετεκλογική περίοδο και το κατά πόσο θα υπάρξει μια σταθερή κυβέρνηση ή όχι.

Σε αυτό το «καυτό» ερώτημα, που αφορά το μέλλον της χώρας και των πολιτών της, η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, απαντά μονότονα πως «δεν συνεργαζόμαστε με κανέναν».

Την ίδια ώρα, η πραγματικότητα διαψεύδει τις παραπάνω δηλώσεις, διότι αποτελεί πλέον κοινό μυστικό, ότι ο Ανδρουλάκης και ο Τσίπρας προσπαθούν να βρουν την «χρυσή τομή», ώστε να «πλασάρουν» στους ψηφοφόρους τους την κοινή πολιτική πορεία που έχουν κατά νου να ακολουθήσουν.

Πολλά κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ είναι έτοιμα να ασκήσουν δημόσια κριτική στις αποφάσεις του Ανδρουλάκη και αυτό το γνωρίζει τόσο ο ίδιος, όσο και οι στενοί του συνεργάτες, που προσπαθούν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα.

Επίσης, αυτό που ακούγεται έντονα είναι ότι οι δημοσκοπήσεις που θα βγουν το επόμενο χρονικό διάστημα στον «αέρα» θα αποτυπώνουν «συρρίκνωση» των ποσοστών του ΠΑΣΟΚ, ακόμη και σε μονοψήφια νούμερα.

Το γεγονός αυτό αναμένεται να ανάψει πολλές «φωτιές» στην Χαριλάου Τρικούπη, τις οποίες θα κληθεί να «σβήσει» ο πρόεδρος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλοι οι διαφωνούντες κάνουν υπομονή μέχρι να ανακοινωθούν επίσημα οι λίστες με τους υποψηφίους και μετά θα κινηθούν αναλόγως…

Επικρατεί «παγωμάρα» στην Χαριλάου Τρικούπη και δεν ευθύνεται γι’ αυτό η πτώση της θερμοκρασίας!

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας