Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήGovernmentΟ Παύλος, ο Νικόλαος, οι εκλογές, η νέα «μόδα» και το θέμα...

Ο Παύλος, ο Νικόλαος, οι εκλογές, η νέα «μόδα» και το θέμα που «πουλάει» τρελά

Τελικά φαίνεται ότι στην Ελλάδα υπάρχει έλλειψη glamour και πραγματικών celebrities.

Δεν εξηγείται διαφορετικά η πραγματική τρέλα που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες γύρω από τις οικογένειες των παιδιών του αείμνηστου τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου.

Μέχρι και ρεπορτάζ έκαναν για το κοστούμι που φορούσε ο Παύλος στην εξόδιο ακολουθία. Βγήκαν όλα αναλυτικά, από πού το αγόρασε πόσο κόστισε (περίπου 5.000 ευρώ όπως λένε) και όλα τα σχετικά.

Κάποιοι άρχισαν να γράφουν για τις συζύγους των γιών του Κωνσταντίνου και για το παρασκήνιο της «σύγκρουσης» της συζύγου του Παύλου, Μαρί Σαντάλ, με την βασίλισσα της Ισπανίας, Λετίθια, η οποία πρόσβαλε δημόσια την πεθερά της Σοφία, που μεγάλωσε και παντρεύτηκε στην Ελλάδα και είναι αδελφή του τέως.

Όπως μου έλεγε ένας παλαιός συνάδελφος, «μας βλέπω να πηγαίνουμε πίσω κάποιες δεκαετίες και να αρχίζουμε και πάλι να κάνουμε βασιλικό ρεπορτάζ».

Δεν έχει και άδικο, καθώς όπως αποδεικνύεται από τα νούμερα τηλεθέασης και από την αναγνωσιμότητα των κειμένων που αφορούν την τέως βασιλική οικογένεια, ο κόσμος θέλει να ακούει, να βλέπει και να διαβάζει όλα όσα αφορούν τα παιδιά του Κωνσταντίνου.

Λόγω αυτής της μόδας, άρχισαν και πάλι κάποιοι διακινούν σενάρια που αφορούν την «κάθοδο» στην πολιτική του πρωτότοκου γιού του Κωνσταντίνου, του Παύλου.

Εμείς στο GOV NEWS και στη στήλη Government, αναφερθήκαμε στις φήμες για δημιουργία «φιλοβασιλικού» κόμματος, οι οποίες διαψεύδονται από την οικογένεια του τέως Βασιλιά.

Αυτό, όμως που ακουγόταν έντονα χθες, στα πολιτικά και δημοσιογραφικά γραφεία είναι ότι ο Παύλος δέχθηκε «κρούση», από κόμμα που βρίσκεται σήμερα εντός Βουλής, για να ενταχθεί στις πολιτικές του δυνάμεις και να κατέβει υποψήφιος στις εκλογές.

Μάλιστα, όπως λέγεται, η πρόταση αφορά το ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Οι εν λόγω όμως, πληροφορίες δεν διασταυρώνονται από πουθενά.

Εμείς θα επαναλάβουμε ότι αξιόπιστες πηγές, που γνωρίζουν καλά την οικογένεια του τέως, μας είπαν ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση, τουλάχιστον στην παρούσα φάση, οι γιοί του Κωνσταντίνου να ασχοληθούν με την πολιτική.

Φυσικά, για όλα ο χρόνος θα δείξει, καθώς στην ζωή δεν μπορείς να αποκλείσεις το οτιδήποτε. Όλα είναι πιθανά.

Εμείς λέμε: Μόδα είναι θα περάσει… 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας