Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήGovernmentΟ Καλογρίτσας που «απασφάλισε», η γραμματέας που «καρφώνει» και ο ΣΥΡΙΖΑ που...

Ο Καλογρίτσας που «απασφάλισε», η γραμματέας που «καρφώνει» και ο ΣΥΡΙΖΑ που «ζορίζεται»

Κάποιοι στην Κουμουνδούρου δεν πίστευαν ότι η υπόθεση με τις τηλεοπτικές άδειες θα λάμβανε τόσο μεγάλες διαστάσεις.

Αν και πολλά κορυφαία παλαιά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είχαν προειδοποιήσει προσωπικά τον πρόεδρο Αλέξη για την επερχόμενη «καταιγίδα», δεν υπήρξε η παραμικρή προετοιμασία για τις αποκαλύψεις από την πλευρά Καλογρίτσα.

Τι και εάν επαναλάμβανε δημόσια ο επιχειρηματίας ότι «οι σύντροφοί μου με άδειασαν και θα υπερασπιστώ με κάθε τρόπο τον εαυτό μου, αποκαλύπτοντας όλο το παρασκήνιο», στην Κουμουνδούρου «σφύριζαν» αδιάφορα.

Τώρα, μετά τα όσα είπε, η επί 40 χρόνια γραμματέας του Καλογρίτσα στην εφημερίδα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ», υπάρχει μια δικαιολογημένη αναστάτωση στην Κουμουνδούρου, που κατόπιν εορτής προσπαθεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Αυτό που μαθαίνει το GOVNEWS και η στήλη Government είναι ότι πολλά στελέχη που έχουν πρόσβαση στον Τσίπρα του ζητούν να πάρει θέση, διότι δεν μπορεί να μην απαντήσει κάποιος για τις βαλίτσες με τα ευρώ που έφευγαν για το κόμμα από το γραφείου του Καλογρίτσα, όπως καταγγέλλει η γραμματέας του.

Μάλιστα, οι ίδιες πηγές, τόνισαν στη στήλη Government, ότι πλέον στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ «διαρρέουν» στην Κουμουνδούρου πως πρέπει να τοποθετηθεί επί του θέματος και ο πρώην κορυφαίος υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς.

Ο Νίκος μπορεί να μην εμφανίζεται πουθενά και να έχει εξαφανιστεί από την «πιάτσα», αλλά δεν έχει απαντήσει επί της ουσίας στα πολλά και «καυτά» ερωτήματα που τίθενται μετά τις αποκαλύψεις της γραμματέας, αλλά και από τα SMS που δημοσιοποιεί σταδιακά ο Καλογρίτσας.

Υπενθυμίζουμε, ότι εδώ και μήνες ο επιχειρηματίας έχει επισημάνει με δημόσιες δηλώσεις του ότι έχει στα αρχείο του δεκάδες, αν όχι εκατοντάδες γραπτά μηνύματα, ενώ ακούγεται έντονα ότι υπάρχουν και βίντεο.

Επομένως, μπορούμε όλοι να φανταστούμε τη ζημιά που θα υποστεί ο ΣΥΡΙΖΑ και ο πρόεδρος Αλέξης, εάν λίγο πριν τις εκλογές εμφανιστούν βίντεο με αποκαλυπτικό περιεχόμενο.

Βέβαια, όπως υπογραμμίζουν κύκλοι της αριστεράς, ο Νίκος Παππάς γνωρίζει πολλά και δεν μπορεί εν μια νυχτί να εκπαραθυρωθεί από το κόμμα.

Εδώ είναι που λένε, «ου μπλέξεις…»

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας