Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήGovernmentΟ «μπροστάρης» Λοβέρδος, οι αντισυριζαίοι του ΠΑΣΟΚ και η συμμαχία που διαλύθηκε

Ο «μπροστάρης» Λοβέρδος, οι αντισυριζαίοι του ΠΑΣΟΚ και η συμμαχία που διαλύθηκε

Οι αποφάσεις του προέδρου Αλέξη και οι δηλώσεις της Πόπης Τσαπανίδου για το ΠΑΣΟΚ έχουν προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις στην Χαριλάου Τρικούπη,γεγονός που δεν περίμεναν στην Κουμουνδούρου.

Στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, κορυφαία στελέχη μιλούν για προσπάθεια απαξίωσης του Κινήματος Αλλαγής από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και καλούν τον πρόεδρο Ανδρουλάκη να λάβει άμεσα αποστάσεις με δημόσιες δηλώσεις του.

Μάλιστα, τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που αντιδρούσαν εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα στην οποιαδήποτε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, μιλούν πλέον ανοικτά, για προσπάθεια «εκβιασμού» από την Κουμουνδούρου.

«Μπροστάρης» της κίνησης κατά της τακτικής που ακολουθεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, απέναντι στο ΠΑΣΟΚ εμφανίζεται ο πρώην υπουργός και νυν βουλευτής και κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος «άστραψε» και βρόντηξε».

Μιλώντας στην επιτροπή Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έστειλε ηχηρό μήνυμα, λέγοντας πως το κόμμα του δεν εκβιάζεται από «κανέναν και για κανέναν», ενώ επιτέθηκε με σφοδρότητα στον ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζοντας ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι συνηθισμένο να μετατρέπει σε βούρκο τα πεδία των πολιτικών μαχών.

«Όλα τα έχουμε ζήσει προ των εκλογών, αλλά να μας εκβιάζουν πριν τις εκλογές δεν το έχουμε ξαναζήσει τόσες πολλές φορές. Μου είναι αδιανόητο να μην αναφερθώ από το βήμα αυτό σε έναν εκβιασμό που ασκείται στο κόμμα μας από την εκπρόσωπο Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Το ΠΑΣΟΚ ούτε εκβιάζεται ούτε απειλείται και δεν εκβιάζεται από κανέναν και για κανέναν», τόνισε χαρακτηριστικά, ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Άδοξο τέλος για την «προοδευτική διακυβέρνηση»!

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας