Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήGovernmentΟ Τσίπρας, οι τραγελαφικές καταστάσεις στη Βουλή και η απομόνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Τσίπρας, οι τραγελαφικές καταστάσεις στη Βουλή και η απομόνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Για «αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά» μιλούν στην Κουμουνδούρου μετά τις τελευταίες αποφάσεις του προέδρου Αλέξη.

Πολλά στελέχη του κόμματος δεν μπορούν να αντιληφθούν την σκοπιμότητα της απόφασης του Τσίπρα να αποσύρει τους βουλευτές του από όλες τις επιτροπές της Βουλής, ζητώντας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να στήσει άμεσα κάλπες.

Όπως λένε χαρακτηριστικά στην Κουμουνδούρου, η συγκεκριμένη ενέργεια του προέδρου είναι ανούσια και επικίνδυνη, καθώς ο πρωθυπουργός δεν πρόκειται να ενδώσει στις «πιέσεις» του Τσίπρα και απλά η κυβέρνηση θα συνεχίσει το έργο της χωρίς αντίλογο από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μάλιστα, το μπέρδεμα στο εσωτερικό της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ είναι τόσο μεγάλο, που χθες, βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν ήξεραν τι πρέπει να κάνουν.

Να μπουν στην Ολομέλεια της Βουλής ή να μην μπουν, να πάρουν τον λόγο από το βήμα της Βουλή ή όχι, να ψηφίσουν σε επιτροπές ή να μην ψηφίσουν.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτέλεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεόφιλος Ξανθόπουλος, ο οποίος διέκοψε την συνεδρίαση της Βουλής, βγήκε έξω από την αίθουσα της Ολομέλειας και άρχισε να παίρνει τηλέφωνα στο κόμμα για να δει τι θα κάνει.

Στη συνέχεια επέστρεψε στην αίθουσα και ανήγγειλε στους συναδέλφους του πως ούτε στην Επιτροπή Δεοντολογίας θα ψηφίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Τραγελαφικές καταστάσεις που εκθέτουν την αξιωματική αντιπολίτευση και τον πρόεδρο Αλέξη.

 Όποιος τραβάει πολύ το σχοινί, τελικά αυτό σπάει…

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας