Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήGovernmentΟι καλλιτέχνες, ο Μητσοτάκης που έδωσε λύση, η ικανοποίηση και οι αστοχίες

Οι καλλιτέχνες, ο Μητσοτάκης που έδωσε λύση, η ικανοποίηση και οι αστοχίες

Οι αρμόδιοι του υπουργείου Πολιτισμού προσπαθούσαν επί εβδομάδες να δώσουν λύση στο ζήτημα που προέκυψε με τους καλλιτέχνες, χωρίς όμως,κανένα αποτέλεσμα.

Ο πρωθυπουργός και η σύζυγός του είναι γνωστό πως είναι λάτρεις του θεάτρου, της ποιοτικής μουσικής και γενικώς ασχολούνται όποτε βρίσκουν χρόνο με τον πολιτισμό και τα καλλιτεχνικά δρώμενα της χώρας μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης μας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε δώσει εντολή στους αρμοδίους της κυβέρνησης να βρουν λύση, μόλις είδε τις αντιδράσεις της πλειονότητα των καλλιτεχνών.

Λύση όμως δεν δόθηκε και έγινε κάτι που δεν συνηθίζεται στην χώρα μας από πρωθυπουργούς.

Κάλεσε στο Μέγαρο Μαξίμου όλους τους εκπροσώπους των καλλιτεχνών και παρά το βεβαρημένο πρόγραμμά του, συζήτησε μαζί τους για περισσότερο από 2,5 ώρες, με αποτέλεσμα να βρεθεί η «χρυσή τομή».

Στο Μέγαρο Μαξίμου επικρατεί ικανοποίηση, διότι δεν είναι και ότι καλύτερο προεκλογικά να κλείνουν θέατρα και να κατεβαίνουν στους δρόμους οι ηθοποιοί, οι μουσικοί και γενικά, όλοι όσοι ασχολούνται με τον καλλιτεχνικό χώρο.

Την ίδια ώρα, υπάρχει έντονη κριτική σε εκείνους που οδήγησαν την όλη υπόθεση στα άκρα, χωρίς να δώσουν κάποια λύση και έδωσαν αφορμές στα κόμματα της αντιπολίτευσης να ασκήσουν έντονη κριτική στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό.

Όπως πληροφορείται η στήλη μας από καλή πηγή, ο Κυριάκος ήταν «πυρ και μανία» με τα όσα έβλεπε να γίνονται, γι’ αυτό ανέλαβε προσωπικά την όλη υπόθεση και έδωσε εντολή σε στενούς συνεργάτες του να αφήσουν στην άκρη άλλα ζητήματα και να ασχοληθούν κατά προτεραιότητα με τα προβλήματα των καλλιτεχνών.

Εκ του αποτελέσματος έπραξε άριστα!

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας