Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήGovernmentΗ ΝΔ, οι νέες δημοσκοπήσεις, ο ΣΥΡΙΖΑ που «βάλτωσε» και το ΠΑΣΟΚ...

Η ΝΔ, οι νέες δημοσκοπήσεις, ο ΣΥΡΙΖΑ που «βάλτωσε» και το ΠΑΣΟΚ που «παραπαίει»

Αισιοδοξία επικρατεί στο Μέγαρο Μαξίμου, καθώς τα στελέχη της «γαλάζιας» παράταξης βλέπουν ότι οι πολίτες, έστω και με αργούς ρυθμούς, επανέρχονται στην στήριξη του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, αυτό καταγράφεται και στις δημοσκοπήσεις που θα δουν το φως της δημοσιότητας μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Καλές πηγές σημειώνουν πως, η ΝΔ αρχίζει σταδιακά, να παίρνει πίσω τα ποσοστά που απώλεσε λόγω του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών.

Παράλληλα, ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται, με μικρές αποκλείσεις, στα ίδια ποσοστά που κατέγραψε μετά τα Τέμπη, ενώ στο ΠΑΣΟΚ συνεχίζεται η πτωτική πορεία, καθώς η πολιτική που ακολουθεί ο πρόεδρος Ανδρουλάκης, δεν φαίνεται να πείθει τους πολίτες.

Στο Μέγαρο Μαξίμου, εκτός από τα καλά νέα που έρχονται από τις δημοσκοπήσεις, εκφράζουν την αισιοδοξία τους για ακόμη ένα λόγο.

Για την αλλοπρόσαλλη και αινιγματική πολιτική που συνεχίζει να ακολουθεί ο Νίκος Ανδρουλάκης, η οποία οδηγεί σε πολιτική αστάθεια και αβεβαιότητα.

Όπως υπογραμμίζουν χαρακτηριστικά, στελέχη της κυβέρνησης «οι πολίτες μπορούν να δουν καθαρά, μετά τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ποιος πρωθυπουργός και ποιο κόμμα μπορούν να εγγυηθούν ένα καλύτερο μέλλον για τη χώρα».

Την ίδια ώρα προβληματισμός επικρατεί στην Κουμουνδούρου, καθώς τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν βλέπουν τα ποσοστά του κόμματος να «ξεκολλάνε» προς τα πάνω.

Μάλιστα, ασκείται κριτική για τις επιλογές του προέδρου Τσίπρα, ο οποίος έχει επιλέξει την ακραία πολιτική αντιπαράθεση με «αιχμή του δόρατος» τον Παύλο Πολάκη.

Όπως μαθαίνει η στήλη μας, η κατάσταση που επικρατεί στη Χαριλάου Τρικούπη είναι ακόμη χειρότερη, καθώς ο πρόεδρος Ανδρουλάκης, εκτός από τους πολίτες, έχει μπερδέψει ακόμη και τα στελέχη του κόμματός του, με την πολιτική που ακολουθεί.

Πρώτη δημόσια «ηχηρή» αντίδραση ήρθε από τον Ανδρέα Λοβέρδο και αναμένονται και άλλα κορυφαία στελέχη του Κινήματος Αλλαγής τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ, όπως ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Κώστας Σημίτης, αναμένεται να αναφερθούν στην πολιτική που ακολουθεί το κόμμα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι γίνονται πολλά λάθη.

Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε…   

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας