Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήGovernmentΟι πρώτες «γκάφες» Αντώναρου και η ικανοποίηση σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

Οι πρώτες «γκάφες» Αντώναρου και η ικανοποίηση σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

Όσοι φώναζαν στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ ότι η επιλογή του Βαγγέλη Αντώναρου θα δημιουργούσε προβλήματα αρχίζουν να αισθάνονται δικαιωμένοι.

Και αυτό, διότι ο Βαγγέλης, πληθωρικός και λαλίστατος, δεν έχει αφήσει τηλεοπτική και ραδιοφωνική εκπομπή που να μην έχει βγει, λέγοντας τις απόψεις του.

Οι απόψεις του όμως, άρχισαν να δημιουργούν σοβαρά ζητήματα, καθώς απέχουν από την κεντρική πολιτική γραμμή της Κουμουνδούρου και του Αλέξη Τσίπρα.

Πρώτο παραστράτημα – όσοι γνωρίζουν τον Αντώναρο πολύ καλά λένε πως είναι θέμα χρόνου να έρθουν και άλλα – ήταν οι δηλώσεις του για το ΠΑΣΟΚ.

Το Κίνημα Αλλαγής, παρά την σύγκρουση στην υπόθεση του κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη, αποτελεί για το ΣΥΡΙΖΑ βασικό «στήριγμα» για την δημιουργία μιας «προοδευτικής διακυβέρνησης».

Επομένως, ο πρόεδρος Αλέξης, δεν θέλει να «ψυχρανθούν» περισσότερο οι σχέσεις του με τον πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη.

Την ίδια ώρα λοιπόν, που στην Κουμουνδούρου σχεδιάζουν πως θα φέρουν με τα «νερά» τους την Χαριλάου Τρικούπη, βγαίνει ο Αντώναρος και λέει σε ραδιοφωνικό σταθμό πανελλήνιας εμβέλειας ότι  το ΠΑΣΟΚ είναι «πολιτικό απολειφάδι»!

Φυσικά, στο Μέγαρο Μαξίμου και στην Πειραιώς, δεν περίμεναν ένα τόσο μεγάλο δώρο από τον Βαγγέλη, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Επίσης, όπως μαθαίνει από καλές πηγές η στήλη μας, οι δηλώσεις του Αντώναρου έγιναν δεκτές με ενθουσιασμό από πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, τα οποία δεν θέλουν ούτε να ακούνε για πιθανή συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα.

Παράλληλα, η ανακοίνωση της συμμετοχής του Βαγγέλη Αντώναρου στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Ανατολική Αττική ήχησε πολύ θετικά στο τοπικό ΠΑΣΟΚ, καθώς εικάζεται πως οι κεντρογενείς ψηφοφόροι, που αποτελούν στόχο, τόσο για το Κίνημα Αλλαγής, όσο και για το ΣΥΡΙΖΑ, απομακρύνονται από την αξιωματική αντιπολίτευση «με τη συμμετοχή ενός πολιτικού που έχει πλέον πολύ ακραία χαρακτηριστικά», όπως λένε πηγές της Χαρ. Τρικούπη.

Μην ξεχνάμε ότι 8 στους 10 ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ έχουν ψηφίσει έστω μία φορά στη ζωή τους ΠΑΣΟΚ.

Να σημειωθεί, ότι στη ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ «πέφτουν» στοιχήματα για το πότε ο Βαγγέλης θα εξαπολύσει το επόμενο «μαργαριτάρι»!

Πολλοί είναι εκείνοι που χαμογελούν πονηρά….

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας