Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήGovernmentΟ ΣΥΡΙΖΑ, οι μεταγραφές από τα «αζήτητα» και η αλλοπρόσαλλη επικοινωνιακή πολιτική

Ο ΣΥΡΙΖΑ, οι μεταγραφές από τα «αζήτητα» και η αλλοπρόσαλλη επικοινωνιακή πολιτική

Μετά τις δηλώσεις του Βαγγέλη Αντώναρου, που χαρακτήρισε το ΠΑΣΟΚ «πολιτικό απολειφάδι», πολλά κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνουν με έμφαση ότι κακώς το κόμμα συμπεριλαμβάνει στα ψηφοδέλτια του πολιτικά πρόσωπα που δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα, αλλά αντίθετα προκαλούν «ζημιά».

«Ο πρόεδρος έχει κακούς συμβούλους, που τον παρασύρουν σε σημαντικά λάθη», είπε χαρακτηριστικά στη στήλη μας, παλαιό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο ερώτημα της στήλης, «ποιους εννοεί», μας απάντησε,«αυτούς που βρίσκονται σήμερα δίπλα του…».

Η σύντομη συνομιλία που είχαμε, καταδεικνύει και το κλίμα που έχει διαμορφωθεί εντός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μετά τα «μαργαριτάρια» του Αντώναρου, τα οποία δημιούργησαν ρήξη με το ΠΑΣΟΚ, καταστρέφοντας το αφήγημα της «προοδευτικής διακυβέρνησης».

Όπως μαθαίνουμε, ο Αντώναρος, μετά τη συγκεκριμένη δήλωση, δέχθηκε τηλεφώνημα από την Κουμουνδούρου και το γραφείο του προέδρου Τσίπρα για να «μαζέψει» την δήλωση, αλλά η ζημιά είχε γίνει, δεν «μαζεύεται».

Με αυτό τον τρόπο επιβεβαιώθηκαν, εκείνοι που ισχυρίζονται ότι δεν μπορεί να μπαίνει ο καθένας στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, έχουν κρούσει το «καμπανάκι» στους στενούς συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα, πως δεν θα παραμείνουν σιωπηλοί, αν γίνει προσπάθεια να ενταχθούν στο κόμμα και άλλα πρώην στελέχη της ΝΔ, που σήμερα βρίσκονται στα «αζήτητα».

Και η αλήθεια είναι πως ακούγονται κάποια ονόματα πρώην στελεχών της κυβερνώσας παράταξης, όπως του Άρη Σπηλιωτόπουλου, του Σάββα Τσιτουρίδη κτλ.

Τώρα, αν οι προτροπές και οι εισηγήσεις ληφθούν υπόψη από τον πρόεδρο Τσίπρα, θα το δούμε το επόμενο χρονικό διάστημα.

Πάντως, η πολιτική συμπεριφορά του Βαγγέλη Αντώναρου δεν άρεσε ούτε στον πρόεδρο Αλέξη, ούτε στους στενούς συνεργάτες του.

Ο χρόνος θα δείξει… 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας