Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήGovernmentΟ «τυμβωρύχος», η αντίδραση Ανδρουλάκη, η συνεργασία και ο Ανδρέας Παπανδρέου

Ο «τυμβωρύχος», η αντίδραση Ανδρουλάκη, η συνεργασία και ο Ανδρέας Παπανδρέου

Μετά τον Κώστα Σκανδαλίδη και την viral φράση του «άσε ρε φίλε ήσυχο τον Ανδρέα, τι σχέση έχεις», την σκυτάλη πήρε ο ίδιος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος σε τηλεοπτική του συνέντευξη «καυτηρίασε» τη στάση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος χρησιμοποιεί σε κάθε ευκαιρία συνθήματα του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου.

Μάλιστα, ο Νίκος Ανδρουλάκης κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα πως γίνεται τυμβωρύχος του Ανδρέα Παπανδρέου, με αφορμή την παρουσίαση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, που έχει τίτλο «Συμβόλαιο για την αλλαγή».

«Ο κ. Τσίπρας με όσα κάνει, προσπαθώντας να μιμηθεί το ΠΑΣΟΚ και τα συνθήματά του, γίνεται τυμβωρύχος του Ανδρέα Παπανδρέου. Και το λέω αυτό, διότι ο καθένας έχει τη δική του προσωπικότητα, ζούμε σε μια άλλη εποχή. Το ΠΑΣΟΚ προσέφερε πολλά στον ελληνικό λαό. Πρόσφερε το κοινωνικό κράτος, το ΕΣΥ και μείωσε τις κοινωνικές ανισότητες που υπήρχαν πριν το 1981. Όμως, τώρα είναι το 2023 και πρέπει να τοποθετηθούμε για τη σύγχρονη Ελλάδα. Οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ και γενικά ο ελληνικός λαός θέλουν λύσεις. Οι λύσεις δεν δίνονται με τα συνθήματα και ιδιαίτερα όταν έρχονται από πρόσωπα τα οποία έχουν χτυπήσει λυσσαλέα το ΠΑΣΟΚ», τόνισε μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Χαριλάου Τρικούπη, το κλίμα που επικρατεί πλέον στο ΠΑΣΟΚ, αναφορικά με τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι και το καλύτερο δυνατό.

Αυτό που επισημαίνουν «ανοικτά» και δημόσια, ηγετικά στελέχη του Κινήματος Αλλαγής είναι ότι, ο Αλέξης Τσίπρας προσπαθεί για ακόμη μια φορά να υφαρπάξει ψήφους από το ΠΑΣΟΚ, χρησιμοποιώντας τις μεθόδους του 2013 και του 2014, όταν προσπάθησε να «σβήσει» από τον πολιτικό χάρτη της χώρας το κόμμα του Ανδρέα Παπανδρέου.

Η αλλαγή πολιτικής στάσης του ΠΑΣΟΚ, απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ, φαίνεται τόσο από τις δηλώσεις του προέδρου Ανδρουλάκη, όσο και από τις δημόσιες τοποθετήσεις όλων των κορυφαίων στελεχών του Κινήματος Αλλαγής.

Τώρα, αν αυτό που ακούγεται, ότι «στρώνεται» ο δρόμος της συνεργασίας με τη ΝΔ έχει κάποια βάση, θα το δείξει το μέλλον.

Το σίγουρο είναι ότι το ΠΑΣΟΚ και ο Νίκος Ανδρουλάκης, θέλουν να «απεγκλωβιστούν» από τα δίχτυα που έχει ρίξει ο Αλέξης Τσίπρας.

Όνειρο «απατηλό» η «προοδευτική κυβέρνηση»…

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας