Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήGovernmentΗ «ισχύς εν τη ενώσει» στη ΝΔ, Καραμανλής και Σαμαράς «εκπέμπουν» μήνυμα...

Η «ισχύς εν τη ενώσει» στη ΝΔ, Καραμανλής και Σαμαράς «εκπέμπουν» μήνυμα νίκης

Όσοι υπογράμμιζαν, πως η απόφαση του Κώστα Καραμανλή να μην είναι για ακόμη μια φορά υποψήφιος στη Θεσσαλονίκη με τη ΝΔ, σηματοδοτούσε την αποχή του από την προεκλογική περίοδο, διαψεύστηκαν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο.

Ο πρώην πρωθυπουργός είναι ιδιαίτερα δραστήριος κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, πραγματοποιώντας συναντήσεις με πολιτικούς, εκπροσώπους εργαζομένων και επιχειρηματίες, ενώ συμμετέχει σε πολλές εκδηλώσεις.

Μάλιστα, όπως μαθαίνει η στήλη, ο Κώστας Καραμανλής, όπου βρεθεί και όπου σταθεί επισημαίνει ότι «αποτελεί μονόδρομος η αυτοδυναμία της ΝΔ και η νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς, σε διαφορετική περίπτωση, η ζημιά για τη χώρα θα είναι τεράστια».

Την ίδια ώρα, ο Αντώνης Σαμαράς «οργώνει» την Πελοπόννησο και όχι μόνο, συμβάλλοντας στην ενότητα την «γαλάζιας» παράταξης.

Σημείο αναφοράς του καλού κλίματος για τη ΝΔ θα αποτελέσει το Ζάππειο, με αφορμή την Ημέρα της Ευρώπης.

Σήμερα το απόγευμα, Τρίτη 9 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί ειδική εκδήλωση που σκοπό έχει να σηματοδοτήσει την ενότητα της ΝΔ, λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές.

Στην ειδική εκδήλωση στο Ζάππειο θα έχει τρεις ομιλητές: τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Κώστα Καραμανλή και τον Αντώνη Σαμαρά.

Εκτός των πρώην πρωθυπουργών, στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί οι πρώην υπουργοί Εξωτερικών και επίτροποι στην Ε.Ε. που ανήκουν στη ΝΔ, καθώς και οι 26 πρέσβεις των κρατών – μελών της Ε.Ε.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με ένα σύντομο αναδρομικό βίντεο, το οποίο θα εστιάζει στην πορεία της Ελλάδας στην Ευρώπη, με αφετηρία, βεβαίως, την υπογραφή της ένταξης της χώρας μας στην τότε ΕΟΚ, από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, στο Ζάππειο.

Στελέχη της κυβερνώσας παράταξης, σχολιάζοντας την παρουσία των τριών ανδρών στο Ζάππειο, τόνισαν πως η ΝΔ «βαδίζει ενωμένη και δυνατή όσο ποτέ προς τις πολύ κρίσιμες εκλογές της 21ης Μαΐου».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας

Σωτήρης Μπότσαρης
Σωτήρης Μπότσαρης
Ο Σωτήρης Μπότσαρης είναι πολιτικός συντάκτης, επί σειρά ετών αρχισυντάκτης σε εφημερίδες, περιοδικά, ραδιόφωνο και τηλεόραση. Κεντρικός παρουσιαστής σε ενημερωτικές τηλεοπτικές εκπομπές και δελτία ειδήσεων.