Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήGovernmentΟ «προφήτης» Αντώναρος, η «ομίχλη» στον… ΣΥΡΙΖΑ και η νέα συντριβή που...

Ο «προφήτης» Αντώναρος, η «ομίχλη» στον… ΣΥΡΙΖΑ και η νέα συντριβή που έρχεται

Τοπίο στην ομίχλη θυμίζει πλέον η Κουμουνδούρου, καθώς πολλά στελέχη, όχι μόνο δεν έχουν συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί, αλλά καθημερινά με άστοχες δηλώσεις τους, δημιουργούν περισσότερα προβλήματα στον παραπαίοντα ΣΥΡΙΖΑ.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Ξυδάκης, ο οποίος καταλόγισε σε ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού «ομίχλη στα μυαλά» και «σύνδρομο της Στοκχόλμης».

«Ίσως σε ένα μέρος του πληθυσμού, μέσα στη συσκότιση, την παραπληροφόρηση και την ομίχλη στα μυαλά, υπάρχει ένα σύνδρομο “είμαστε θυρωροί της νύχτας”, ένα “σύνδρομο της Στοκχόλμης”», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Ξυδάκης.

Εν ολίγοις, και σε απλά ελληνικά, είπε πως οι πολίτες είναι «μαζοχιστές», που γουστάρουν τον «απαγωγέα» τους.

Άντε τώρα να βγει από την Κουμουνδούρου ο Αλέξης και να ζητήσει την ψήφο των Ελλήνων, με τέτοιες δηλώσεις.

Από την άλλη πλευρά ο ΣΥΡΙΖΑ διαθέτει ένα ανυπέρβλητο πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων του.

Και αυτό διότι διαθέτει… «προφήτες».

Ναι καλά διαβάσατε, διαθέτει «προφήτες» και μάλιστα με «δίπλωμα».

«Εγώ έβλεπα μια διαφορά, αλλά δεν έλεγα την αλήθεια, γιατί ήμουν ενταγμένος σε ένα κόμμα και έπρεπε να ενθαρρύνω, να δίνω ελπίδες να κρατώ ζεστούς τους ανθρώπους που έρχονται», υπογράμμισε ο υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ και κυβερνητικός εκπρόσωπος επί Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος.

Να σημειώσουμε, ότι ο Βαγγέλης, λίγο πριν τις εκλογές της περασμένης Κυριακής, σε όποιο τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό σταθμό και αν βρισκόταν, τόνιζε με έμφαση ότι «η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται πολύ κοντά, στο 32%-33%», προσθέτοντας ότι «η Νέα Δημοκρατία θα είναι τυχερή να δει το 3 μπροστά από το ποσοστό της» και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «θα πιάσει τα ποσοστά του 2019».

Και εις ανώτερα…

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας