Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήGovernmentΤο debate, η απόγνωση στον ΣΥΡΙΖΑ, τα χαμόγελα στην «Ομπρέλα» και η...

Το debate, η απόγνωση στον ΣΥΡΙΖΑ, τα χαμόγελα στην «Ομπρέλα» και η ενότητα που χάθηκε

Την ώρα που στη ΝΔ μιλούν επί της ουσίας και παρουσιάζουν αναλυτικά το πρόγραμμα της επόμενης τετραετίας, στη Κουμουνδούρου αναλώνονται με το αν θα γίνει «τηλεμαχία» μεταξύ του Μητσοτάκη και του Τσίπρα. «Πονηρά» χαμόγελα από την εσωκομματική αντιπολίτευση που βλέπουν να «παραπαίει» ο πρόεδρος.

Είναι γεγονός πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει κανένα λόγο να πάει σε προσωπική «τηλεμαχία» με τον Αλέξη Τσίπρα.

Και αυτό, διότι πολύ απλά, δεν έχει κάτι να κερδίσει. Αυτή είναι η ορθή πολιτική που εφαρμόζεται σε ολόκληρο τον κόσμο και δεν πρόκειται να την αλλάξει ο πρόεδρος της ΝΔ.

Αυτός που «καίγεται» για να ανακτήσει πολιτικές δυνάμεις και να εδραιώσει την θέση του την επόμενη ημέρα των εκλογών, είναι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αλέξης Τσίπρας, μετά την πανωλεθρία του Μαΐου, προσπαθεί να βρει τον πολιτικό «βηματισμό» του και να κοιτάξει το μέλλον, το οποίο δεν είναι στρωμένο με ροδοπέταλα, καθώς πολλές εσωκομματικές τάσεις, με πρώτη την «Ομπρέλα», περιμένουν νέα ήττα στις εκλογές του Ιουνίου για να σηκώσουν το δικό τους «μπαϊράκι».

Μάλιστα, όπως μαθαίνει από καλές πηγές η στήλη μας, σχολιάστηκε αρνητικά στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, το γεγονός πως ο πρόεδρος Τσίπρας και οι στενοί του συνεργάτες, δίνουν τόσο μεγάλο βάρος στην τηλεμαχία με τον Μητσοτάκη, καθώς δείχνουν στους πολίτες πως δεν μπορούν να αντιδράσουν διαφορετικά.

«Θα πρέπει να μιλήσουμε επιτέλους για το πρόγραμμά μας και όχι να ασχολούμαστε με τη ΝΔ. Να βγούμε δημόσια πολύ προσεκτικά, χωρίς λάθη για αυξήσεις στη φορολογία και με έμφαση στην καθημερινότητα του πολίτη, να προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Διαφορετικά πάμε για νέα ήττα…», είπε στη στήλη μας κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Και η αλήθεια είναι πως οι «επιθέσεις» της Πόπης Τσαπανίδου στον Άκη Σκέρτσο, δεν αφορούν τους πολίτες και αυτό αποδείχθηκε  περίτρανα στην πρώτη εκλογική αναμέτρηση.

Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού…  

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας