Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
ΑρχικήGovernmentΕκλογές 25 Ιουνίου: Ο Άδωνις στο Άγιο Όρος, για τη… «ΝΙΚΗ»

Εκλογές 25 Ιουνίου: Ο Άδωνις στο Άγιο Όρος, για τη… «ΝΙΚΗ»

Στο βαρύ πρόγραμμα του προέδρου της ΝΔ, μετά την αναβολή της επίσκεψης λόγω κορονοϊού, δεν μπορεί να συμπεριληφθεί επίσκεψη στο Άγιο Όρος και γι’ αυτό επιστρατεύτηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Εξάλλου είναι γνωστές οι πολύ καλές σχέσεις του πρώην υπουργού Ανάπτυξης, με τους Αγιορείτες μοναχούς.

Η πολύ καλή σχέση του Άδωνη Γεωργιάδη με τους μοναχούς του Αγίου Όρους κρατά εδώ και δεκαετίες και μια εβδομάδα πριν από τις πολύ κρίσιμες εκλογές της 25 Ιουνίου, του δίδεται η ευκαιρία να πραγματοποιήσει μια ακόμη επίσκεψη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κορυφαίος υπουργός της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, θα επισκεφθεί την Κυριακή 18 Ιουνίου το «περιβόλι της Παναγιάς», δηλαδή, μια ακριβώς εβδομάδα πριν από τις κάλπες.

Πάντως, όπως επισημαίνουν στελέχη της Πειραιώς, αν το πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη το επιτρέψει, υπάρχει περίπτωση να επισκεφθεί το Άγιο Όρος, έστω και για λίγες ώρες τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Στις προθέσεις του Άδωνη Γεωργιάδη είναι να επισκεφθεί όσο το δυνατόν περισσότερες Μονές και να αναδείξει το σημαντικό έργο που θα πραγματοποιήσει στην Αθωνική Πολιτεία την επόμενη τετραετία η ΝΔ, εφόσον φυσικά οι πολίτες της δώσουν την απαιτούμενη αυτοδυναμία.

Επίσης, θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να διαπιστώσει από κοντά τι συμβαίνει με το κόμμα «ΝΙΚΗ» και να επισημάνει τους κινδύνους και τις «παγίδες» που κρύβει η είσοδός του στη Βουλή.

Να σημειωθεί, ότι ο Άδωνις έχει καλές «προσβάσεις» σε πολλά μοναστήρια και είναι ιδιαίτερα αγαπητός.

Επομένως, ο λόγος του μετράει..

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας