Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήGovernmentΚατερίνα Σακελλαροπούλου: Στο ύψος των περιστάσεων η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Στο ύψος των περιστάσεων η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Η πλειονότητα των πολιτών επικρότησε την κίνηση της Προέδρου της Δημοκρατίας να πλησιάσει και να συνομιλήσει με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που την αποδοκίμασαν στο λιμάνι της Καλαμάτας. Μάλιστα, με κατηγορηματικό τρόπο, έστειλε ηχηρό μήνυμα, προς πάσα κατεύθυνση, ότι «τα σύνορα της χώρας μας φυλάσσονται».

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, απέδειξε πως δεν βρίσκεται τυχαία σε αυτή τη θέση, την οποία τιμά και υπερασπίζεται, όπως αρμόζει σε ένα πολιτειακό άρχοντα.

Η κίνησή της να προσεγγίσει την ολιγάριθμη ομάδα των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που την αποδοκίμαζαν, την ώρα που πήγαινε να επισκεφθεί τους διασωθέντες του τραγικού ναυαγίου, έτυχε πολύ «θερμών» σχολίων στα social media.

Δεν δίστασε ούτε μια στιγμή να συνομιλήσει μαζί τους, χωρίς να γνωρίζει ποια εξέλιξη μπορεί να ελάμβανε η συγκεκριμένη κίνηση.

Η ενέργεια της Προέδρου της Δημοκρατίας σχολιάστηκε θετικά τόσο εντός της ΝΔ, όσο και του ΠΑΣΟΚ, την ώρα που στον ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούσαν να δικαιολογήσουν την στάση των «νεολαίων» του κόμματός τους, που περισσότερο έμοιαζαν με «ώριμους» 40αρηδες, παρά για νεολαίους.

Μάλιστα, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, απαντώντας στις κατηγορίες των συγκεκριμένων ατόμων αναφορικά με την επίσκεψή της στο φράκτη στον Έβρο, έστειλε ένα ηχηρότατο μήνυμα, τόσο εντός, όσο και εκτός συνόρων, επισημαίνοντας με έμφαση ότι «ο φράκτης προστατεύει τα σύνορα της χώρας μου…».

Όπως επισημαίνεται από ανεξάρτητους πολιτικούς παρατηρητές, η κα. Σακελλαροπούλου απέδειξε πως επάξια βρίσκεται στη θέση της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Υπενθυμίζεται, ότι τον Ιανουάριο του 2020, η κα. Σακελλαροπούλου εξελέγη Πρόεδρος της Δημοκρατίας με 261 ψήφους. Την ψήφισαν η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ (ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής σήμερα).

Να σημειωθεί επίσης, ότι η Κατερίνα Σακελλαροπούλου προέρχεται από τον χώρο της κεντροαριστεράς, προσκείμενη περισσότερο στην αριστερά. Και το γεγονός αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι ιδιαίτερα αγαπητή στους ακρίτες μας, καθώς επισκέπτεται πολύ συχνά τα ακριτικά νησιά μας και μάλιστα, σε περιόδους που η τουρκική προκλητικότητα βρίσκεται σε έξαρση.

Πάντα τέτοια Πρόεδρε…  

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας

Σωτήρης Μπότσαρης
Σωτήρης Μπότσαρης
Ο Σωτήρης Μπότσαρης είναι πολιτικός συντάκτης, επί σειρά ετών αρχισυντάκτης σε εφημερίδες, περιοδικά, ραδιόφωνο και τηλεόραση. Κεντρικός παρουσιαστής σε ενημερωτικές τηλεοπτικές εκπομπές και δελτία ειδήσεων.