Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024
ΑρχικήGovernmentΟ Κυριάκος Μητσοτάκης, η απόφαση για συγκέντρωση στο Σύνταγμα και το μήνυμα...

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η απόφαση για συγκέντρωση στο Σύνταγμα και το μήνυμα νίκης

Παλιές καλές εποχές για τη ΝΔ θα θυμίσει η μεγάλη συγκέντρωση που θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή στο Σύνταγμα ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης. Η απόφαση ελήφθη μετά από πολύ σκέψη και συντονισμένες ενέργειες από την Πειραιώς. Αναμένονται δεκάδες χιλιάδες πολίτες.

Η αλήθεια είναι πως λίγοι πολιτικοί αρχηγοί τολμούν πλέον να πραγματοποιήσουν μεγάλες συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα, καθώς η πλατεία δεν «γεμίζει» εύκολα και ο κίνδυνος να εκτεθείς είναι κάτι περισσότερο από υπαρκτός.

Η απήχηση όμως που έχει πλέον ο Κυριάκος Μητσοτάκης στους πολίτες και η δυναμική που έχει αποκτήσει το κόμμα της ΝΔ, οδήγησαν την πλειονότητα των στενών συνεργατών του προέδρου της «γαλάζιας» παράταξης, να εισηγηθούν η τελευταία προεκλογική ομιλία να πραγματοποιηθεί στο Σύνταγμα.

Η ιδέα άρεσε πολύ στον πρόεδρο της ΝΔ και έτσι ελήφθη η απόφαση να μεταφερθεί η συγκέντρωση από το Θησείο στην κεντρική πλατεία της Αθήνας.

Μάλιστα, όπως μαθαίνουμε από κορυφαία στελέχη της «γαλάζιας» παράταξης, στα πλάνα των διοργανωτών είναι να γεμίσει τόσο η πλατεία, όσο και οι γύρω δρόμοι, καθώς η κινητοποίηση που πραγματοποιείται είναι πολύ μεγάλη.

Η κεντρική ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Ιουνίου, στις 20:00 στην πλατεία Συντάγματος.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Πειραιώς, «ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα μιλήσει στους πολίτες της Αττικής για όλα όσα έγιναν και όσα πρέπει να γίνουν, ώστε να προχωρήσουμε ενωμένοι, σταθερά, τολμηρά, μόνο μπροστά! Το μήνυμα της αυτοδύναμης Ελλάδας που οι πολίτες έστειλαν την 21η Μαΐου θα ακουστεί από το κέντρο της Αθήνας σε όλη την Ελλάδα, λίγο πριν επικυρωθεί από τους πολίτες με την ψήφο τους την Κυριακή».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας

Σωτήρης Μπότσαρης
Σωτήρης Μπότσαρης
Ο Σωτήρης Μπότσαρης είναι πολιτικός συντάκτης, επί σειρά ετών αρχισυντάκτης σε εφημερίδες, περιοδικά, ραδιόφωνο και τηλεόραση. Κεντρικός παρουσιαστής σε ενημερωτικές τηλεοπτικές εκπομπές και δελτία ειδήσεων.