Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήGovernmentΟ Ομπάμα, ο Τομ Χανκς, η διαφήμιση της Ελλάδας και η… «απλή...

Ο Ομπάμα, ο Τομ Χανκς, η διαφήμιση της Ελλάδας και η… «απλή αναλογική» του Αλέξη

Τις τελευταίες ημέρες, με μεγάλη διακριτικότητα, ο Μπάρακ Ομπάμα με τη σύζυγό του Μισέλ, βρίσκονται στη χώρα μας, φιλοξενούμενοι από τον Τομ Χάνκς και τη σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον. Το γεγονός δεν έχει αναδειχθεί στα μεγάλα Μέσα Ενημέρωσης του πλανήτη, όπως θα έπρεπε, λόγω της… «απλής αναλογικής» του ΣΥΡΙΖΑ.

Μέσα στη μιζέρια των αλλεπάλληλων εκλογικών αναμετρήσεων, που ακόμη και ο εμπνευστής τους, Αλέξης Τσίπρας, βαρέθηκε, υπάρχουν ειδήσεις που σε «γεμίζουν» αισιοδοξία, αναφορικά με το μέλλον της χώρας μας.

Η επιλογή της οικογένειας Ομπάμα να επισκεφθεί νησιά του Αιγαίου και την Αθήνα, παρέα με τον διάσημο και πολύ αγαπητό ηθοποιό Τομ Χανκς και τη σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον, αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση για τη χώρα μας.

Αξίζει περισσότερο από δεκάδες εκατομμύρια ευρώ που θα δαπανηθούν για την προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό.

Το ζήτημα είναι ότι λόγω της παρατεταμένης προεκλογικής περιόδου, οι Ομπάμα δεν μπορούν να κινηθούν όπως θα ήθελαν και να συναντηθούν με την ηγεσία του τόπου, γεγονός που θα ελάμβανε μεγάλες διαστάσεις σε όλα τα Μέσα Ενημέρωσης του πλανήτη.

Βλέπετε, μας «έφαγε» η «απλή αναλογική», η οποία σήμερα δεν αρέσει στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και ζητά συγνώμη (Mea Culpa) για την επιλογή του.

Επίσης, λόγω της υπηρεσιακής κυβέρνησης, δεν μπορεί το υπουργείο Τουρισμού, μαζί με τον ΕΟΤ, να εκμεταλλευτούν στο έπακρον το γεγονός.

Να σημειωθεί, ότι, όπως έχει επισημανθεί από στενούς συνεργάτες του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, ο Μπάρακ Ομπάμα δεν θα συναντηθεί με κάποιο πολιτικό πρόσωπο της χώρας μας, καθώς δεν θέλει να επηρεάσει με τις κινήσεις του τις εκλογές στη χώρα μας.

Μπορούμε όλοι να φανταστούμε τι θα γινόταν αν δεν βρισκόμασταν σε προεκλογική περίοδο.

Αλήθεια, τις «απώλειες» στην ελληνική οικονομία, λόγω της τρίμηνης και πλέον, προεκλογικής περιόδου ποιος θα τις πληρώσεις.

Μάλλον, για ακόμη μια φορά, τις συνέπειες θα τις υποστεί ο φορολογούμενος πολίτης, που, εκτός των άλλων, βλέπει καθημερινά τις τιμές των προϊόντων στα ράφια των σούπερ μάρκετ να αυξάνονται (στο θέμα των αυξήσεων στις τιμές των προϊόντων θα επανέλθουμε με αναλυτικό ρεπορτάζ).

Πολιτικά παιχνίδια, εις βάρος των πολιτών…

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας

Σωτήρης Μπότσαρης
Σωτήρης Μπότσαρης
Ο Σωτήρης Μπότσαρης είναι πολιτικός συντάκτης, επί σειρά ετών αρχισυντάκτης σε εφημερίδες, περιοδικά, ραδιόφωνο και τηλεόραση. Κεντρικός παρουσιαστής σε ενημερωτικές τηλεοπτικές εκπομπές και δελτία ειδήσεων.