Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήGovernmentΕκλογές: Θετικά τα πρώτα μηνύματα στη ΝΔ, αλλά και προβληματισμός για μεγάλη...

Εκλογές: Θετικά τα πρώτα μηνύματα στη ΝΔ, αλλά και προβληματισμός για μεγάλη αποχή

Πολύ θετικά είναι τα πρώτα μηνύματα που έρχονται από τα εκλογικά κέντρα στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Πειραιώς. Παράλληλα, υπάρχει ιδιαίτερος προβληματισμός, καθώς σε πολλές περιοχές, η αποχή είναι μεγάλη.

Πολύ ενθαρρυντικά είναι τα πρώτα μηνύματα από τα εκλογικά κέντρα, αναφορικά με την πορεία της ΝΔ στην δεύτερη εκλογική αναμέτρηση.

Σύμφωνα με καλές πηγές του GOV NEWS, οι σφυγμομετρήσεις που πραγματοποιούνται έξω από εκλογικά κέντρα, αποτυπώνουν μια πολύ θετική εικόνα για τη «γαλάζια» παράταξη.

Η αισιοδοξία είναι «διάχυτη» στα γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς, αλλά όλα τα «γαλάζια» στελέχη κρατούν στάση αναμονής, επισημαίνοντας με έμφαση, ότι «οι κάλπες δεν έχουν κλείσει».

Την ίδια ώρα, υπάρχει έντονος προβληματισμός από την μεγάλη αποχή που σημειώνεται σε πολλές εκλογικές περιφέρειες, καθώς η προσέλευση των πολιτών είναι περιορισμένη, σε σχέση με τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Το ζητούμενο πάντως είναι η χώρα να έχει αποκτήσει το βράδυ της Κυριακής μια σταθερή αυτοδύναμη κυβέρνηση, που θα μπορέσει να φέρει περαιτέρω ανάπτυξη και να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των πολιτών.

Οι πρώτες επίσημες δηλώσεις από τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, αναμένεται να πραγματοποιηθούν μετά τις 10 το βράδυ και αφού έχουν οριστικοποιηθεί τα αποτελέσματα.

Ο πρόεδρος της ΝΔ και οι στενοί του συνεργάτες, θα παρακολουθήσουν την εξέλιξη των αποτελεσμάτων, από τα γραφεία του κόμματος στην Πειραιώς.

Την ίδια ώρα, όπως μαθαίνει το GOV NEWS, επικρατεί έντονος προβληματισμός στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου, καθώς σε περίπτωση νέας ήττας, οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και θα αφορούν ακόμη και την αλλαγή ηγεσίας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας

Σωτήρης Μπότσαρης
Σωτήρης Μπότσαρης
Ο Σωτήρης Μπότσαρης είναι πολιτικός συντάκτης, επί σειρά ετών αρχισυντάκτης σε εφημερίδες, περιοδικά, ραδιόφωνο και τηλεόραση. Κεντρικός παρουσιαστής σε ενημερωτικές τηλεοπτικές εκπομπές και δελτία ειδήσεων.