Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕπιλογή συντακτών 5Champions League: Θρίαμβος για Παρί κόντρα στη Μίλαν

Champions League: Θρίαμβος για Παρί κόντρα στη Μίλαν

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε το ντέρμπι του 6ου ομίλου η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία διέλυσε με 3-0 τη Μίλαν. Oι Παριζιάνοι έκαναν ό,τι ήθελαν στο ματς, βρέθηκαν στην κορυφή του ομίλου και άφησαν τους Ροσονέρι στον πάτο της βαθμολογίας.

Η αυλαία του 1ου γύρου των ομίλων του Champions League ήταν μια απ’ αυτές που το γιγάντωσαν στην πορεία των χρόνων.

Τα συνολικά 28 γκολ, το θέαμα και οι ανατροπές που προσέφεραν οι ομάδες ήταν πραγματική απόλαυση με την Παρί Σεν Ζερμέν να κάνει την κορυφαία της εμφάνιση φέτος διαλύοντας τη Μίλαν, την ίδια ώρα που η Νιούκαστλ είχε δύο δοκάρια, μεγάλες χαμένες ευκαιρίες και η Ντόρτμουντ το μοναδικό γκολ του ματς που έκανε άνω κάτω τον 6ο όμιλο.

Μεγάλες νίκες για Λειψία, Πόρτο ενώ η Σίτι αγχώθηκε αλλά τελικά πήρε το διπλό στην έδρα της Γιουνγκ Μπόις.

5ος όμιλος
Σέλτικ-Ατλέτικο Μαδρίτης 2-2 (4΄ Φουρουχάσι, 28΄ Πάλμα – 25΄ Γκριεζμάν, 54΄ Μοράτα)

Σε ένα γεμάτο ματς στη Γλασκώβη η Σέλτικ πήρε δυο φορές προβάδισμα, η Ατλέτικο Μαδρίτης ισοφάρισε σε 2-2, με τις δυο τους να παίρνουν από ένα βαθμό. Στη δεύτερη θέση οι Ροχιμπλάνκος με πέντε βαθμούς, σεφτές για τους Κέλτες. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς οι Ισπανοί.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν γρήγορο γκολ, μόλις στο 4′. Ο Φουρουχάσι συνεργάστηκε με τον Ο’Ράιλι και ο πρώτος από κοντά πλάσαρε για το 1-0. Στο 16’ ο Ντε Πολ πάσαρε στον Γκριεζμάν αλλά ο Χαρτ και το δοκάρι έσωσαν τους Κέλτες.

Στο 23′ ο Τέιλορ ανέτρεψε τον Μολίνα εντός περιοχής, ο Χαρτ έπιασε την εκτέλεση πέναλτι του Γκριεζμάν και με τη δεύτερη ο Γάλλος ισοφάρισε σε 1-1. Πέντε λεπτά αργότερα ο Μαέντα έκανε την παράλληλη μπαλιά, η μπάλα έφτασε στον Λουίς Πάλμα, ο οποίος με φοβερό διαγώνιο σουτ πέτυχε το πρώτο του γκολ στο Champions League και έβαλε εκ νέου μπροστά τους Κέλτες.

Στο 54′ ο Γιορέντε σέντραρε από τα δεξιά και ο Μοράτα με εντυπωσιακή κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2. Στο 81ο λεπτό οι ισορροπίες άλλαξαν όταν ο Ντε Πολ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη. Η Σέλτικ είχε την ευκαιρία της να πάρει το ματς αλλά ο Φόρεστ αστόχησε από το ύψος του πέναλτι στο 86′.

Σέλτικ: Χαρτ, Τζόνζτον, Κάρτερ Βίκερς, Σκέιλς, Τέιλορ, ΜακΓκρέγκορ, Ο’Ράιλι, Χατάτε (7’ Πάουλο Μπερνάρντο), Μαέντα, Πάλμα (62’ Φίλιπς), Φουρουχάσι (79’ Φόρεστ)

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Βίτσελ, Ερμόσο, Σάβιτς, Μολίνα, Κόκε, Ντε Πολ, Σαουλ (46’ Γιορέντε), Γκαλάν (46’ Ρικέλμε), Μοράτα (73’ Κορέα), Γκριεζμάν

Φέγενορντ-Λάτσιο 3-1 (31΄, 74΄ Χιμένες, 45΄+2 Ζερούκι – 83΄ πεν. Πέδρο)

6ος όμιλος
Παρί Σεν Ζερμέν-Μίλαν 3-0 (32΄ Μπαπέ, 53΄ Κόλο Μουανί, 89΄ Λι Κανγκ)

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε το ντέρμπι του 6ου ομίλου η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία διέλυσε με 3-0 τη Μίλαν. Oι Παριζιάνοι έκαναν ό,τι ήθελαν στο ματς, βρέθηκαν στην κορυφή του ομίλου και άφησαν τους Ροσονέρι στον πάτο της βαθμολογίας. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απειλήσουν και στο 12ο λεπτό ο Λεάο είχε καλή στιγμή να σκοράρει. Ωστόσο, τα κενά στην άμυνα των Ιταλών ήταν πολλά, η Παρί κυκλοφόρησε ιδανικά και στο 32′ βρήκε δίχτυα. Ο Μπαπέ βρήκε χώρο, προχώρησε, βρέθηκε στην περιοχή και με έξυπνο τελείωμα δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Μενιάν.

Το σκηνικό δεν άλλαξε στην επανάληψη, μιας και οι Παριζιάνοι έκαναν ό,τι ήθελαν. Ο Ντεμπελέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο 48′, αλλά το γκολ ακυρώθηκε μέσω VAR για φάουλ του Ουγκάρτε στον Μούσα. Ωστόσο, το 2-0 για τους γηπεδούχους ήρθε στο 53′, όταν από την επέμβαση του Μενιάν, ο Κολό Μουανί πέτυχε το 2-0. Η Μίλαν δεν μπόρεσε να αντιδράσει και στο 89′ ήρθε το τρίτο γκολ με το σουτ του Λι Κανγκ-Ιν μετά το γύρισμα του Ζαΐρ-Εμερί.

Παρί Σεν Ζερμέν: Ντοναρούμα, Χακίμι, Μαρκίνιος, Σκρίνιαρ, Λ. Ερναντέζ, Ζαΐρ-Εμερί, Ουγκάρτε (71′ Φαμπιάν Ρουίθ), Βιτίνια, Ντεμπελέ (71′ Λι Κανγκ-Ιν), Κολό Μουανί (82′ Ράμος), Μπαπέ.

Μίλαν: Μενιάν, Καλούλου, Τιαό (46′ Καλάμπρια), Τομόρι (90′ Κίερ), Τ. Ερναντέζ, Μούσα (77′ Πομπέγκα), Κρούνιτς (77′ Αντλί), Ράιντερς, Πούλισικ, Λεάο, Ζιρού.

Νιούκαστλ-Ντόρτμουντ 0-1 (45΄ Ενμέτσα)

Η Νιουκάστλ βρήκε… δοκάρι, ηττήθηκε 1-0 εντός έδρας από την Ντόρτμουντ, βάζοντας έτσι τους Βεστφαλούς ξανά στο παιχνίδι της πρόκρισης, μιας και οι δυο ομάδες ισοβαθμούν στη 2η θέση. Εξαιρετικός ρυθμός στο πρώτο τέταρτο, με τις δυο ομάδες να έχουν στιγμές, αλλά τόσο ο Πόουπ όσο και ο Κόμπελ είχαν σωστές αντιδράσεις.

Ωστόσο, στο 45′ η Ντόρτμουντ «πάγωσε» το Σεντ Τζέιμς Παρκ, αφού στην αντεπίθεσή της, ο Έλιξ Ενμέτσα διαμόρφωσε το 1-0.

Στην επανάληψη, η Νιουκάστλ κυριάρχησε, αλλά δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα. Ο Γουίλσον προσπάθησε, ωστόσο δεν είχε την ουσία. Στις αρχές του β’ μέρους νικήθηκε από τον Κόμπελ, ενώ στο 86′ η υπέροχη κεφαλιά του σταμάτησε στο δοκάρι. Η Νιουκάστλ πίεσε, αλλά και ο Γκόρντον είδε το σουτ να σταματά στο δοκάριστο 90’+4′!

7ος όμιλος
Λειψία-Ερυθρός Αστέρας 3-1 (12΄ Ράουμ, 59΄ Σίμονς, 84΄ Όλμο – 70΄ Στάμενιτς)

Η Λειψία άφησε πίσω την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι και αντέδρασε με τριάρα απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα που την έστειλε σε τροχιά πρόκρισης. Το σκορ για τους Γερμανούς άνοιξε ο Ράουμ στο 12΄, με τον κεραυνό του Σιμόνς στο παραθυράκι να ανεβάζει τον δείκτη στο 2-0 (59΄).

Η ομάδα του Χουάνγκ (βασικός) μείωσε προσωρινά με τον Στάμενιτς στο 70΄χαρίζοντας νέο ενδιαφέρον την αναμέτρηση, όμως ο Ντάνι Όλμο εμφανίστηκε στο τέλος για να σβήσει τη «φωτιά». Στο 84΄ο Ισπανός βρήκε δίχτυα για να σφραγίσει το τρίποντο των Ταύρων με το τελικό 3-1, αφήνοντας τους Σέρβους στον έναν βαθμό παρέα με την Γιούνγκ Μπόις.

Λειψία (Μάρκο Ρόζε): Μπλάσβιτς, Ένρικς (58΄Κλόστερμαν), Σιμάκαν, Λουκέμπα, Ράουμ, Καμπλ, Σλάγκερ, Σιμόνς (75΄Όλμο), Φόρσμπεργκ (58΄Μπάουμγκαρτνερ), Πόουλσεν (82΄Βέρνερ), Οπεντά (82΄Σέσκο)

Ερυθρός Αστέρας (Φίλιπο Φάλκο): Γκλέιζερ, Ντράγκοβιτς, Εντζιτζά, Ρόντιτς (65΄Νεντέλτζκοβιτς), Μιχαΐλοβιτς, Μίτροβιτς (65΄Λούσιτς), Ίβανιτς, Χουάνγκ, Στάμενιτς (81΄Κάταϊ), Ολαγίνκα (46΄Μπουκαρί), Εντιαγέ (65΄Μιγιάτοβιτς)

Γιουνγκ Μπόις-Μάντσεστερ Σίτι 1-3 (52΄ Ελία – 48΄ Ακάνζι, 67΄ πεν, 86΄ Χάαλαντ, 74΄ Άλβαρες)

Το όνομα της Γιούνγκ Μπόις μπορεί να μην προκαλούσε ιδιαίτερη ανησυχία για τη Μάντσεστερ Σίτι, όμως η αποστολή της στην Ελβετία αποδείχθηκε πιο δύσκολη από το αναμενόμενο. Με τον Χάαλαντ ωστόσο να επιστρέφει στα… ευρωπαϊκά γκολ, οι Άγγλοι απέδρασαν με νίκη 3-1 και υπέγραψαν το 3Χ3 στον όμιλο.

Για ένα ημίχρονο βέβαια οι Πολίτες πάλευαν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα, με τους Ντοκού και Ρόδρι να σπαταλούν τις μεγαλύτερες ευκαιρίες του πρώτου μέρους. Ό,τι δεν κατάφεραν ωστόσο οι δυο τους, το πέτυχε ο Ακάντζι στις αρχές του β΄μέρους παίρνοντας το ριμπάουντ μετά από οριζόντιο δοκάρι (48΄). Η χαρά ωστόσο των φιλοξενούμενων δεν έμελλε να κρατήσει για πολύ.

Μόλις τρία λεπτά αργότερα ο Ελία έφυγε στο τετ-α-τετ απέναντι από τον Έντερσον και με υπέροχο τελείωμα τον «κρέμασε» για να επαναφέρει την ισορροπία. Όλα έδειχναν πως η Σίτι θα χρειαζόταν τον Χάαλαντ να ξυπνήσει από τον… λήθαργο των πέντε αγώνων στο Champions League χωρίς γκολ και ο Νορβηγός δεν απογοήτευσε. Αρχικά στο 67΄έγραψε το 2-1 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, ενώ στο 86΄σφράγισε το τρίποντο με άψογο πλασέ στο παραθυράκι της εστίας.

Γιούνγκ Μπόις (Ράφαελ Βίκι): Ρατσιόπι, Μπλουμ (80΄Γιάνκο), Καμαρά, Μπενίτο, Γκαρσία (80΄Πέρσον), Νιασέ, Λοπέρ (80΄Μάλες), Ούγκρινιτς, Μοντέιρο (52΄Γκανβούλα), Ελία, Ιτεν (72΄Ενσαμέ)

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Έντερσον, Λιούις, Ακάντζι, Ρούμπεν Ντίας, Ακέ, Κόβασιτς, Ρόδρι (90΄Φίλιπς), Ντοκού (72΄Μπερνάρντο Σίλβα), Νούνιες (72΄Άλβαρες), Γκρίλις, Χάαλαντ (90΄Γκόμες)

8ος όμιλος
Αντβέρπ-Πόρτο 1-4 (37΄ Γιουσούφ – 46΄, 69΄, 84΄ Εβανίλσον, 54΄ Εουστάκιο)

Πάρτι της Πόρτο στην Αμβέρσα. Οι Δράκοι έμειναν πίσω στο σκορ από την Αντβέρπ, όμως κυριάρχησαν, έκαναν την ανατροπή και επικράτησαν με το ευρύ 4-1. Στη δεύτερη θέση με έξι βαθμούς οι Πορτογάλοι, παρέμειναν στο μηδέν οι Βέλγοι.

Η Άντβερπ κόντρα στη ροή του αγώνα βρήκε πρώτη το γκολ στο 36′ όταν μετά το λάθος με πλασέ έκανε το 1-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Ωστόσο όπως και στο ματς με την Σαχτάρ, έτσι και σήμερα η Άντβερπ κατέρρευσε στο δεύτερο, με τον Εβανίλσον να ισοφαρίζει στα πρώτα δευτερόλεπτα και τον Εουστάκιο στο 53′ να κάνει το 1-2… Οι Βέλγοι είχαν δοκάρι στο 65′ με τον Αλντερβάιλερντ ωστόσο ο Εβανίλσον πέτυχε δύο ακόμη γκολ στο 69′ και στο 84′ ολοκληρώνοντας τον θρίαμβο για την ομάδα του Κονσεϊσάο/

Αντβέρπ: Μπουτέζ, Αλντερβάιρελντ, Ντε Λατ (60’Βάινταλ), Μπατάιγ, Γιουσούφ, Φερμέιρεν, Κουλιμπαλί, Εκέλενκαμπ, Μπαλικουισά (77’Βαλένσια-90’Κερκ), Μούγια (78’Εζούκε), Γιάνσεν (77’Ιλενικένα)

Πόρτο: Ντιόγκο Κόστα, Πέπε (83’Κονσεϊσάο), Κάρμο, Βέντελ (44’Εβανίλσον), Ζάο Μάριο, Βαρέλα (82’Νίκο Γκονσάλες), Φράνκο (66’Σάντσες), Πεπέ, Γκαλένο, Εουστάκιο (82’Γκρούγιτς), Ταρεμί

Μπαρτσελόνα-Σαχτάρ Ντόνετσκ 2-1 (28΄ Τόρες, 36΄ Λόπεθ – 62΄ Σουντάκοφ)

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου
5ος ΟΜΙΛΟΣ
1η αγωνιστική
Φέγενορντ (Ολλανδία) – Σέλτικ (Σκωτία) 2-0 (45΄+2 Στενγκς, 76΄ Γιάχανμπακς)
Λάτσιο (Ιταλία) – Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία) 1-1 (90΄+5 Προβεντέλ – 29΄ Μπάριος)

2η αγωνιστική
Ατλέτικο Μαδρίτης – Φέγενορντ 3-2 (14΄, 47΄ Μοράτα, 45΄+4 Γκριεζμάν – 7΄ αυτ. Ερμόσο, 34΄ Χάντσκο)
Σέλτικ – Λάτσιο 1-2 (12΄ Φουρουχάσι – 29΄ Βετσίνο, 90΄+6 Πέδρο)

3η αγωνιστική
Σέλτικ-Ατλέτικο Μαδρίτης 2-2 (4΄ Φουρουχάσι, 28΄ Πάλμα – 25΄ Γκριεζμάν, 54΄ Μοράτα)
Φέγενορντ-Λάτσιο 3-1 (31΄, 74΄ Χιμένες, 45΄+2 Ζερούκι – 83΄ πεν. Πέδρο)

Η βαθμολογία
Φέγενορντ 6
Ατλέτικο Μ. 5
Λάτσιο 4
Σέλτικ 1

6ος ΟΜΙΛΟΣ
1η αγωνιστική
Παρί Σεν Ζερμέν (Γαλλία) – Ντόρτμουντ (Γερμανία) 2-0 (49΄ πεν. Μπαπέ, 58΄ Χακίμι)
Μίλαν (Ιταλία) – Νιούκαστλ (Αγγλία) 0-0

2η αγωνιστική
Ντόρτμουντ – Μίλαν 0-0
Νιούκαστλ – Παρί Σεν Ζερμέν 4-1  (17΄ Αλμιρόν, 42΄ Μπερν, 50΄ Λονγκσταφ, 90΄+1 Σαρ – 56΄ Ερναντέζ)

3η αγωνιστική
Παρί Σεν Ζερμέν-Μίλαν 3-0 (32΄ Μπαπέ, 53΄ Κόλο Μουανί, 89΄ Λι Κανγκ)
Νιούκαστλ-Ντόρτμουντ 0-1 (45΄ Ενμέτσα)

Η βαθμολογία
Παρί Σεν Ζερμέν 6
Ντόρτμουντ 4
Νιούκαστλ 4
Μίλαν 2

7ος ΟΜΙΛΟΣ
1η αγωνιστική
Γιουνγκ Μπόις (Ελβετία) – Λειψία (Γερμανία) 1-3 (33΄ Ελία – 3΄ Σιμακάν, 74΄ Σλάγκερ, 90΄+2 Σέσκο)
Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία) – Ερυθρός Αστέρας (Σερβία) 3-1 (47΄, 60΄ Άλβαρες, 73΄ Ρόδρι – 45΄+2 Μπουκαρί)

2η αγωνιστική
Λειψία – Μάντσεστερ Σίτι 1-3 (48΄ Οπέντα – 25΄ Φόντεν, 84΄ Άλβαρες, 90΄+2 Ντοκού)
Ερυθρός Αστέρας – Γιούνγκ Μπόις 2-2 (37΄ Εντιαγέ, 89΄ Μπουκαρί – 48΄ Ούγκρινιτς, 60΄ πεν. Ίτεν)

3η αγωνιστική
Λειψία-Ερυθρός Αστέρας 3-1 (12΄ Ράουμ, 59΄ Σίμονς, 84΄ Όλμο – 70΄ Στάμενιτς)
Γιουνγκ Μπόις-Μάντσεστερ Σίτι 1-3 (52΄ Ελία – 48΄ Ακάνζι, 67΄ πεν, 86΄ Χάαλαντ, 74΄ Άλβαρες)

Η βαθμολογία
Μάντσεστερ Σίτι 9
Λειψία 6
Γιουνγκ Μπόις 1
Ερυθρός Αστέρας 1

8ος ΟΜΙΛΟΣ
1η αγωνιστική
Μπαρτσελόνα (Ισπανία) – Αντβέρπ (Βέλγιο) 5-0 (11΄,66΄ Ζοάο Φέλιξ, 19΄ Λεβαντόφσκι, 22΄ αυτ. Μπατάικ, 54΄ Γκάβι)
Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία) – Πόρτο (Πορτογαλία) 1-3 (13΄ Κέλσι – 8΄,15΄ Γκαλένο, 29΄ Ταρεμί)

2η αγωνιστική
Αντβέρπ – Σαχτάρ Ντόνετσκ 2-3 (3΄ Μούγια, 33΄ Μπαλικβισά – 48΄, 76΄ Σίκαν, 71΄ Ρακίτσκι)
Πόρτο – Μπαρτσελόνα 0-1 (45΄+1 Τόρες)

3η αγωνιστική
Μπαρτσελόνα-Σαχτάρ Ντόνετσκ 2-1 (28΄ Τόρες, 36΄ Λόπεθ – 62΄ Σουντάκοφ)
Αντβέρπ-Πόρτο 1-4 (37΄ Γιουσούφ – 46΄, 69΄, 84΄ Εβανίλσον, 54΄ Εουστάκιο)

Η βαθμολογία
Μπαρτσελόνα 9
Πόρτο 6
Σαχτάρ Ντόνετσκ 3
Αντβέρπ 0

Τρίτη 24 Οκτωβρίου
1ος ΟΜΙΛΟΣ
1η αγωνιστική
Γαλατασαράι (Τουρκία) – Κοπεγχάγη (Δανία) 2-2
Μπάγερν (Γερμανία) – Μάντσεστερ Γ. (Αγγλία) 4-3

2η αγωνιστική
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γαλατασαράι 2-3 (17′, 67′ Χόιλουντ – 23′ Ζαχά, 71′ Ακτούρκογλου, 82′ Ικάρντι)
Κοπεγχάγη – Μπάγερν Μονάχου 1-2 (53′ Λεράγκερ – 67′ Μουσιάλα, 83′ Τελ)

3η αγωνιστική
Γαλατασαράι-Μπάγερν Μονάχου 1-3 (30΄ πέν. Ικάρντι – 8΄ Κομάν, 73΄ Κέιν, 79΄ Μουσιάλα)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Κοπεγχάγη 1-0(72΄ Μαγκουάιρ)

Η βαθμολογία
Μπάγερν Μονάχου 9
Γαλατασαράι 4
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3
Κοπεγχάγη 1

2ος ΟΜΙΛΟΣ
1η αγωνιστική
Σεβίλη (Ισπανία) – Λανς (Γαλλία) 1-1
Άρσεναλ (Αγγλία) – Αϊντχόφεν (Ολλανδία) 4-0

2η αγωνιστική
Λανς – Άρσεναλ (25′ Τόμασον, 69′ Ουαχί – 14′ Ζεσούς)
Αϊντχόφεν – Σεβίλη 1-2 (86′ πεν. Ντε Γιονκ – 68′ Γκούντελι, 87′ Εν Νεσίρι)

3η αγωνιστική
Σεβίλη-Άρσεναλ 1-2 (58΄ Γκούντελι – 45΄+4΄ Μαρτινέλι, 53΄ Γκαμπριέλ Ζεσούς)
Λανς-Αϊντχόφεν 1-1 (65΄ Ουαχί – 55΄ Μπακαγιόκο)

Η βαθμολογία

Άρσεναλ 6
Λανς 5
Σεβίλη 2
Αϊντχόφεν 2

3ος ΟΜΙΛΟΣ
1η αγωνιστική
Ρεάλ Μ. (Ισπανία) – Ουνιόν Βερολίνου (Γερμανία) 1-0
Μπράγκα (Πορτογαλία) – Νάπολι (Ιταλία) 1-2

2η αγωνιστική
Ουνιόν Βερολίνου – Μπράγκα 2-3 (30΄,37΄ Μπέκερ – 41΄ Νιακατέ, 51΄ Μπρούμα, 90+4΄ Αντρέ Κάστρο)
Νάπολι – Ρεάλ Μαδρίτης 2-3  (19′ Όστιγκαρντ, 54′ πεν. Ζιελίνσκι – 27′ Βινίσιους, 34′ Μπέλιγχαμ, 78′ αυτ. Μέρετ)

3η αγωνιστική
Μπράγκα-Ρεάλ Μαδρίτης 1-2 (63΄ Ντζαλό – 16΄ Ροντρίγο, 61΄ Μπέλινχαμ)
Ουνιόν Βερολίνου-Νάπολι 0-1 (65΄ Ρασπαντόρι)

Η βαθμολογία
Ρεάλ Μαδρίτης 9
Νάπολι 6
Μπράγκα 3
Ουνιόν Βερολίνου 0

4ος ΟΜΙΛΟΣ
1η αγωνιστική
Μπενφίκα (Πορτογαλία) – Σάλτσμπουργκ (Αυστρία) 0-2
Σοσιεδάδ (Ισπανία) – Ίντερ (Ιταλία) 1-1

2η αγωνιστική
Σάλτσμπουργκ – Σοσιεδάδ 0-2 (7΄ Ογιαρθάμπαλ, 27΄ Μέντεθ)
Ίντερ – Μπενφίκα 1-0 (62′ Τουράμ)

3η αγωνιστική
Ίντερ-Σάλτσμπουργκ 2-1 (19΄ Σάντσες, 64΄ πέν. Τσαλχάνογλου – 57΄ Γκλουκ)
Μπενφίκα-Σοσιεδάδ 0-1 (63΄ Μέντες)

Η βαθμολογία
Σοσιεδάδ 7
Ίντερ 7
Σάλτσμπουργκ 3
Μπενφίκα 0

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας