Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΗ Amazon διευρύνει την θέση της στον κλάδο της υγειονομικής περίθαλψης- Πόσο...

Η Amazon διευρύνει την θέση της στον κλάδο της υγειονομικής περίθαλψης- Πόσο κοστίζει η υπηρεσία

Η εταιρία λοιπόν, μείωσε σε 99$ δολάρια ετησίως ή 9$ το μήνα τη συνδρομή στην υπηρεσία One Medical  για τα μέλη του Prime, διευκολύνοντας ακόμη περισσότερο τους πελάτες της.

Η  Amazon διευρύνει το δαπανηρό της πείραμα που αφορά τον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης.

Συγκεκριμένα, εδώ και λίγα χρόνια ο κολοσσός αξίας 1,5 τρισεκατομμυρίων δολαρίων έκανε μια κίνηση για να εισχωρήσει στον τομέα της  υγειονομική περίθαλψης, στοχεύοντας στην τηλε-υγεία, η οποία γνώρισε μεγάλη δημοτικότητα ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Στις 15 Νοεμβρίου του 2022, η Amazon ανακοίνωσε την κυκλοφορία της δικής της υπηρεσίας τηλε-υγείας, που ονομάζεται Amazon Clinic. Η υπηρεσία, είναι διαθέσιμη σε 32 πολιτείες των ΗΠΑ, συνδέει τους χρήστες με παρόχους υγείας με σκοπό να βοηθήσει στην αντιμετώπιση ορισμένων παθήσεων συμπεριλαμβανομένων των αλλεργιών, της ακμής και της πιτυρίδας. Συγκεκριμένε, σε ανακοίνωσή της η εταιρία, αναφέρει: «Στην Amazon, θέλουμε να διευκολύνουμε δραματικά τους ανθρώπους να αποκτήσουν υγεία και να παραμείνουν υγιείς».

Η εταιρία λοιπόν, μείωσε σε 99$ δολάρια ετησίως ή 9$ το μήνα τη συνδρομή στην υπηρεσία One Medical  για τα μέλη του Prime, διευκολύνοντας ακόμη περισσότερο τους πελάτες της.

Σε αντάλλαγμα με τις εισφορές μέλους, οι συνδρομητές θα λαμβάνουν καλύτερη φροντίδα, αυθημερόν ραντεβού σε αρκετές προσβάσιμες περιοχές. Μέχρι το τέλος του 2022, η πλατφόρμα προσέλκυσε περίπου 836.666 συνδρομητές. Δυστυχώς, όπως φαίνεται η πρωτοβάθμια περίθαλψη τείνει να γίνει μια διαδικασία σπατάλης- καύσης χρημάτων απλώς.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας