Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΠροφυλακιστέος ο 71χρονος για τον φόνο της συντρόφου του στη Σαλαμίνα

Προφυλακιστέος ο 71χρονος για τον φόνο της συντρόφου του στη Σαλαμίνα

Αξίζει να σημειωθεί πως έγινε γνωστό ότι ο άνδρας αυτός το 2019 είχε καταδικαστεί ερήμην σε 1,5 χρόνο φυλάκισης για ενδοοικογενειακή βία μετά από καταγγελία που είχε γίνει το 2013.

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο 71χρονος για τον φόνο της συντρόφου του στη Σαλαμίνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να είπε όσα είχε ομολογήσει στους αστυνομικούς για τη δολοφονία της 43χρονης.

O 71χρονος καθ’ ομολογία δολοφόνος ήταν κυνικός και αμετανόητος από τη στιγμή της σύλληψής του, ενώ διατάχθηκε προκαταρκτική έρευνα για τυχόν παραλείψεις της Αστυνομίας στην αντιμετώπιση του περιστατικού στη Σαλαμίνα, όπως κατήγγειλε στην ΕΡΤ η αδερφή του θύματος.

Αξίζει να σημειωθεί πως έγινε γνωστό ότι ο άνδρας αυτός το 2019 είχε καταδικαστεί ερήμην σε 1,5 χρόνο φυλάκισης για ενδοοικογενειακή βία μετά από καταγγελία που είχε γίνει το 2013. Δεν συνελήφθη όμως, ούτε εξέτισε την ποινή του καθώς στο μεσοδιάστημα είχε αλλάξει την αστυνομική του ταυτότητα, είχε αλλάξει πατρώνυμο αλλά και μητρώνυμο με αποτέλεσμα οι Αρχές να μην γνωρίζουν ότι πρόκειται για τον συγκεκριμένο άνδρα. Από αυτή την εξέλιξη εγείρονται ερωτήματα για το πώς προμηθεύτηκε νομότυπα δικαιολογητικά από την Ξάνθη με άλλα στοιχεία και για ποιο λόγο.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας