Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαEuropa League: ΑΕΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στην τελική μάχη για πρόκριση

Europa League: ΑΕΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στην τελική μάχη για πρόκριση

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μακάμπι Χάιφα στη Λεωφόρο (19:45, CosmoteSport 3) με τους «πράσινους» να καλούνται να υπερασπιστούν την 3η θέση στην οποία βρίσκονται μετά από πέντε αγωνιστικές.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Χάιφα

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μακάμπι Χάιφα στη Λεωφόρο (19:45, CosmoteSport 3) με τους «πράσινους» να καλούνται να υπερασπιστούν την 3η θέση στην οποία βρίσκονται μετά από πέντε αγωνιστικές. Για να το πετύχουν αυτό τους αρκεί ένας βαθμός, διαφορετικά σε περίπτωση ήττας η ισραηλινή ομάδα θα είναι αυτή που θα προσπεράσει συνεχίζοντας στο Conference League. Ο Γιοβάνοβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στον Τζούρισιτς που είναι εκτός με ενοχλήσεις.

Η βαθμολογία

  1. Ρεν 12
  2. Βιγιαρεάλ 10
  3. Παναθηναϊκός 4
  4. Μακάμπι Χάιφα 2

Η 6η αγωνιστική

  • Ρεν – Βιγιαρεάλ (19:45)
  • Παναθηναϊκός – Μακάμπι Χάιφα (19:45)

Άγιαξ – ΑΕΚ

Στις 22:00 (CosmoteSport 6) η ΑΕΚ δίνει τον δικό της «τελικό» στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» απέναντι στον Άγιαξ. Οι κιτρινόμαυροι έχουν πάει στο Άμστερνταμ για να υπερασπιστούν την τρίτη θέση που κρατάνε αυτή τη στιγμή στα χέρια τους και σε περίπτωση νίκης ή ισοπαλίας τότε η Ένωση θα έχει ευρωπαϊκή συνέχεια στο Conference League. Η ΑΕΚ έχει πάει στην Ολλανδία με αρκετές απουσίες, καθώς εκτός των Στάνκοβιτς, Αραούχο και Γκατσίνοβιτς που αναμενόμενα δεν θα ήταν διαθέσιμοι, τόσο ο Πινέδα όσο και ο Πόνσε δεν ταξίδεψαν στην Ολλανδία.

Η βαθμολογία

  1. Μαρσέιγ 11
  2. Μπράιτον 10
  3. ΑΕΚ 4
  4. Άγιαξ 2

Η 6η αγωνιστική

  • Άγιαξ – ΑΕΚ (22:00)
  • Μπράιτον – Μαρσέιγ (22:00)
Ολυμπιακός – Μπάτσκα Τόπολα

Την ίδια ώρα (22:00, CosmoteSport 5) και ο Ολυμπιακός στο κεκλεισμένων των θυρών «Γ. Καραϊσκάκης» χρειάζεται απλά έναν βαθμό απέναντι στην Μπάτσκα Τόπολα για να κλειδώσει την τρίτη θέση και να πάρει αυτός το εισιτήριο για το Conference League καθώς σε περίπτωση που η σερβική ομάδα φύγει με το διπλό, τότε στην ισοβαθμία θα είναι αυτή που θα τερματίσει τρίτη. Οι ερυθρόλευκοι δεν ανακοίνωσαν αποστολή για το ντεμπούτο του Καρβαλιάλ στον πάγκο, με τους Σκάρπα, Φρέιρε και Πορόσο να είναι εκτός λόγω τραυματισμού.

Η βαθμολογία

  1. Γουέστ Χαμ 12
  2. Φράιμπουργκ 12
  3. Ολυμπιακός 4
  4. Μπάτσκα Τόπολα 1

Η 6η αγωνιστική

  • Γουέστ Χαμ – Φράιμπουργκ (22:00)
  • Ολυμπιακός – Μπάτσκα Τόπολα (22:00)
Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας