Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαStoiximan Superleague: Άρης και Παναθηναϊκός ανοίγουν την αυλαία της 15ης αγωνιστικής

Stoiximan Superleague: Άρης και Παναθηναϊκός ανοίγουν την αυλαία της 15ης αγωνιστικής

Το πρόγραμμα ξεκινάει με το παιχνίδι του Άρη κόντρα στη Λαμία στο «Κλ. Βικελίδης», με τις δύο ομάδες να έχουν αρκετές απουσίες (17:00, Novasports Prime).

Λίγα 24ωρα μετά τους αγώνες του Σαββατοκύριακου, όλες οι ομάδες ρίχνονται στη μάχη της 15ης αγωνιστικής με στόχο να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά.

Το πρόγραμμα ξεκινάει με το παιχνίδι του Άρη κόντρα στη Λαμία στο «Κλ. Βικελίδης», με τις δύο ομάδες να έχουν αρκετές απουσίες (17:00, Novasports Prime).

Αρχικά οι γηπεδούχοι δεν έχουν στη διάθεση τους, τους: Παναγίδη, Φεράρι, Μάνου Γκαρθία, Ματαρίτα, Πάβιτσιτς, Ντουκουρέ, Δεληζήση και Σγούρο. Από εκεί και πέρα, η αποστολή είναι: Κουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Φατόρε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Νταρίντα, Βερστράτε, Ζαν Ζουλ, Ρουπ, Τζούρασεκ, Μενέντες, Κάρλσον, Σουλεϊμάνοφ, Ζαμόρα, Σαβέριο, Μορόν, Χριστοδουλόπουλος.

Ο Λεωνίδας Βόκολος από την πλευρά της Λαμίας, δεν υπολογίζει σε αρκετές βασικές μονάδες όπως οι Τζανετόπουλος, Σαντάνα, Λόνγκο και Μαρτίνεθ ενώ παρέμειναν εκτός οι Μούλα, Πάβλοβετς και Τσιλιανίδης. Από εκεί και πέρα, αυτοί είναι οι εκλεκτοί του Έλληνα τεχνικού: Νάγκι, Χατζηεμμανουήλ, Κοσέλεφ, Τζανδάρης, Παπαδόπουλος, Σίντκλεϊ, Αμαράλ, Κορνέζος, Γιαννούτσος, Νούνιες, Βασιλαντωνόπουλος, Σλίβκα, Σιμόν, Μάλτσι, Τσιλούλης, Στάνκο, Καρλίτος, Τόσιτς, Κοντονίκος, Τερεζίου, Τσούκαλος, Ακούνια.

Τέλος, ο Βόλος φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό (19:00, Cosmote Sports 1) και στην αποστολή για τον Άνχελ Λόπεθ δεν βρίσκεται ούτε ο Τρουιγιέ αλλά ούτε και οι Λούνα, Μπαριέντος, Σιαμπάνης και Παπαδόπουλος. Αντιθέτως, θα είναι μαζί: Κόστιτς, Καλαμπούκας, Αλχο, Σιέλης, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Καραγιάννης, Μεταξάς, Τσοκάνης, Γκλάβτσιτς, Τάχατος, Μπερτόγλιο, Κόμπα, Ενγκίν, Κορνέτ, Γκαρσία, Μωραϊτης, Ντέλετιτς, Κίτσος, Μύγας.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τον Αϊτόρ να παρουσιάζεται έτοιμος για το συγκεκριμένο ματς όμως δεν θα έχει μαζί του τους Βαγιαννίδη, Χουάνκαρ, Τζούριτσιτς, Τσέριν, Πάλμερ – Μπράουν, Μάγκνουσον και Βέρμπιτς. Η αποστολή απαρτίζεται από: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο.

Πρόγραμμα:

Τετάρτη (20/12)

  • Άρης – Λαμία 17:00 (NS Prime)
  • Βόλος – Παναθηναϊκός 19:00 (CS1)

Πέμπτη (21/12)

  • ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός 15:00 (NS2)
  • Πανσερραϊκός – ΑΕΚ 17:00 (NS Prime)
  • ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης 17:30 (CS2)
  • Κηφισιά – ΠΑΟΚ 20:00 (CS1)
  • Ατρόμητος – Ολυμπιακός 20:30 (NS Prime)
Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας