Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΠροφυλακίστηκε η 39χρονη για τη δολοφονία στη Χαλκίδα

Προφυλακίστηκε η 39χρονη για τη δολοφονία στη Χαλκίδα

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε η 39χρονη η οποία κατηγορείται πως σκότωσε τον 43χρονο ξυλουργό έξω από το σπίτι του το Σάββατο το πρωί στη Χαλκίδα.

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε η 39χρονη η οποία κατηγορείται πως σκότωσε τον 43χρονο ξυλουργό έξω από το σπίτι του το Σάββατο το πρωί στη Χαλκίδα.

Σύμφωνα με όσα είπε ο συνήγορος υπεράσπισής της Δημήτρης Ανδρέου στο govnews.gr η κατηγορούμενη προφυλακίστηκε μετά την πολύωρη απολογία της ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα.

Κατά την απολογία της που ξεκίνησε από τις 10 το πρωί και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η 39χρονη ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια του θύματος και δήλωσε πως έχει μετανιώσει.

Η ίδια ισχυρίστηκε ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει το θύμα.

Αν και από την πλευρά της 39χρονης, διαψεύδουν τα όσα ακούγονται για παλαιότερες παρενοχλήσεις της προς το θύμα, ο δικηγόρος της οικογένειας του 43χρονου, Θανάσης Τάρτης μιλώντας στο govnews.gr σημειώνει:

«Θα μπορούσα να είμαι μάρτυρας της υπόθεσης και όχι δικηγόρος καθώς τρία χρόνια πριν, το θύμα και η σύζυγός του είχαν επισκεφθεί το γραφείο μου προκειμένου να καταθέσουν αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά της κατηγορούμενης η οποία ενοχλούσε συνεχώς τον Σάκη και έλεγε ‘’αν δεν σε έχω εγώ δεν θα σε έχει καμία’’. Μετά η κατηγρούμενη εξαφανίστηκε και εμφανίστηκε τώρα τρία χρόνια μετά λέγοντας ότι δεν ήθελε να τον σκοτώσει αλλά έφυγε από το σπίτι της με δύο μαχαίρια».

Ο ίδιος σχολιάζοντας την απολογία της 39χρονης είπε:

«Από ό,τι έμαθα είπε ότι είχε ερωτικές σχέσεις με τον 43χρονο προ δεκαπενταετίας! Δεκαπέντε χρόνια πριν! Και είπε ότι πήγε να βρει το θύμα για να του ζητήσει να… αποκαταστήσει την τιμή της στο χωριό»

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας