Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΝέα«Σύντεκνος» και με τη... βούλα ο Μοσκέρα

«Σύντεκνος» και με τη… βούλα ο Μοσκέρα

Ο ΟΦΗ «άνοιξε την αυλαία» της ενίσχυσής του τη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο. Γνωστοποίησε ότι τη φανέλλα του θα φοράει ο Κολομβιανός εξτρέμ -που είχε μείνει ελεύθερος από την Ντεπορτίβο Κάλι- Χάρολντ Σαντιάγκο Μοσκέρα.

Ο 27χρονος -αφού ολοκλήρωσε μ’ επιτυχία τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις- υπέγραψε το συμβόλαιο συνεργασίας του, διάρκειας 1,5 χρόνου, με τους κρητικούς.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ, αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Harold Santiago Mosquera, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους.

Ο 27χρονος ακραίος επιθετικός γεννήθηκε στην πόλη Buenaventura της Κολομβίας στις 7 Φεβρουαρίου 1995, κάνοντας τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Millonarios FC.

Τον Φεβρουάριο του 2018 αποκτήθηκε από την FC Dallas, μετρώντας 70 συμμετοχές και 13 γκολ στο πρωτάθλημα MLS, ενώ τον Ιανουάριο του 2021 μετακόμισε στο Μεξικό για λογαριασμό της CF Pachuca (21 συμμετοχές).

Έναν χρόνο αργότερα εντάχθηκε στο ρόστερ της Deportivo Cali, τα χρώματα της οποίας φόρεσε σε 34 αναμετρήσεις, πετυχαίνοντας 4 γκολ, με συμμετοχές φέτος τόσο στο Libertadores όσο στο Sudamericana».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας