Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπιλογή συντακτών 4Το Super Cup Ισπανίας αποκλειστικά στο ACTION 24

Το Super Cup Ισπανίας αποκλειστικά στο ACTION 24

Στη Σαουδική Αραβία θα «στεφθεί» η νέα κάτοχος του υπερτίτλου (Super Cup) της Ισπανίας, αφού οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στο Ριάντ. Τον πρώτο τίτλο της αγωνιστικής περιόδου -για τη χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου- διεκδικούν Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Βαλένθια και Μπέτις. Τις αναμετρήσεις μπορείτε να παρακολουθήσετε από την τηλεοπτική συχνότητα του ACTION 24.

Η «αυλαία ανοίγει» σήμερα (11/1, 21:00) με τον πρώτο ημιτελικό ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Βαλένθια. Η «βασίλισσα της Ευρώπης» μετρά 12 τρόπαια και θέλει να τα κάνει 13. Οι «νυχτερίδες» έχουν πανηγυρίσει την κατάκτηση του Super Cup μόνο μια φορά, το μακρινό 1999.

Αύριο, την ίδια ώρα, θ’ αναμετρηθούν η Μπαρτσελόνα με την Μπέτις. Η ομάδα από την Καταλονία είναι η πολυνίκης του θεσμού, αφού έχει σηκώσει την κούπα 13 φορές. Αντίθετα, οι Σεβιγιάνοι δεν έχουν κατακτήσει ποτέ το Super Cup.

Οι νικήτριες ομάδες των δύο ημιτελικών θα «διασταυρώσουν τα ξίφη τους» στο μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή (15/1, 21:00). Θα είναι το μεγάλο ζευγάρι των φαβορί, δηλαδή, η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης ή θα υπάρξει κάποια έκπληξη;

Τις απαντήσεις μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά και αποκλειστικά στο ACTION 24.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας