Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝέαΝ. Φαρμάκης στο govnews.gr: «Να αναδειχθείτε σε φορέα καλών ειδήσεων για την...

Ν. Φαρμάκης στο govnews.gr: «Να αναδειχθείτε σε φορέα καλών ειδήσεων για την Τοπική Αυτοδιοίκηση»

Μήνυμα Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη για τη λειτουργία του govnews.gr.

«Από καρδιάς εύχομαι το νέο σας site govnews.gr, να είναι καλοτάξιδο και φορέας καλών ειδήσεων για την Αυτοδιοίκηση.

Είναι βέβαιο ότι μέσα από την σωστή πληροφόρηση η αυτοδιοίκησης θα αναδειχθεί δομικό στοιχείο ενδυνάμωσης του ίδιου κράτους.

Επομένως θα καταδειχθεί και η ανάγκη περιφερειακών πολιτικών με στόχο την ενίσχυση της αποκέντρωσης πόρων και αρμοδιοτήτων, προκειμένου να επιτυγχάνονται οι καλύτερες δυνατές συνέργειες μεταξύ κεντρικού κράτους και αποκεντρωμένων διοικήσεων.

Παράλληλα έχει αποδειχθεί στην πράξη ότι οι Περιφέρειες, ως θεσμός της χώρας, ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές (πανδημία, φυσικές καταστροφές), είναι πιο κοντά στους πολίτες, αναπτύσσοντας μια πιο άμεση και αδιαμεσολάβητη σχέση με την κοινωνία.

Ακριβώς επειδή γνωρίζουμε καλύτερα από όλους τις ανάγκες, αλλά και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα κάθε περιοχής, είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να ασκήσουμε ουσιαστική περιφερειακή διακυβέρνηση.

Αυτές τις «αρετές» της Αυτοδιοίκησης που οδηγούν στην τοπική ανάπτυξη έρχεται να φωτίσει η ενημερωτική ιστοσελίδα σας με ένα περιβάλλον φιλικό προς το χρήστη, χαρίζοντάς του μια ευχάριστη εμπειρία πλοήγησης, αλλά παράλληλα και μία εμπειρία

πλούσιας πληροφόρησης.

Καλή Επιτυχία στο νέο σας εγχείρημα».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας