Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕπιλογή συντακτών 4Κύπελλο Ελλάδας Novibet: Τζολάκης, Ελ Αραμπί έστειλαν τον Ολυμπιακό στους «4»

Κύπελλο Ελλάδας Novibet: Τζολάκης, Ελ Αραμπί έστειλαν τον Ολυμπιακό στους «4»

Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης και ο Γιουσέφ ελ Αραμπί «σφράγισαν το εισιτήριο» με το οποίο ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στα ημιτελικά του Ελλάδας Novibet. Οι «ερυθρόλευκοι», όπως και στον πρώτο προημιτελικό, επικράτησαν απόψε (25/1) στο «Κλ. Βικελίδης» του Άρη με 1-0. Έτσι, με συνολικό σκορ 2-0 και δύο νίκες βρίσκονται στους «4», όπου θ’ αναμετρηθούν με την ΑΕΚ.

Ο αγώνας εξελίχθηκε σε μια αναμέτρηση για γερά νεύρα. Αμφότερες οι ομάδες είχαν καλά και άσχημα διαστήματα, έπαιρναν και έχαναν τον έλεγχο, πλησίαζαν αλλά δεν έφταναν στο γκολ. Ανά πάσα στιγμή, μια από τις δύο, θα μπορούσε να γίνει «αφεντικό» του παιχνιδιού αλλά καμιά δεν το κατάφερε.

Είτε λανθασμένες τελικές επιλογές, είτε η σωστή αντίδραση των αμυνόμενων δεν επέτρεψαν η μπάλα να κουνήσει δίχτυα. Για τους φιλοξενούμενους ο βασικός παράγοντας που δεν παραβιάστηκε η εστία τους ήταν ο 20χρονος τερματοφύλακάς τους που «κατέβασε ρολά».

Αυτός, βασικά, στέρησε από τους γηπεδούχους τη δυνατότητα να πανηγυρίσουν γκολ. Με κορυφαία στιγμή στο 84′ όταν απέκρουσε το πέναλτι που εκτέλεσε ο Γκρέι. Κατά την υπόδειξή του -από τον Ούγγρο διαιτητή, Ίστβαν Βαντ– οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Ντόι (82′). Κατάφεραν, όμως, να «κλειδώσουν» τη νίκη πρόκριση, όταν στο 87′ ο Ελ Αραμπί νίκησε τον Κουέστα.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Πίρσμαν, Μαζικού, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Νταρίντα, Ντουκουρέ, Ετέμπο, Ιτούρμπε (81′ Ματέο Γκαρσία), Μανού Γκαρσία (76′ Πάλμα), Γκρέι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Ντόι, Βρουσάι (86′ Ραμόν), Εμβιλά, Σαμασέκου, Μασούρας (71′ Ροντρίγκες), Βαλμπουενά (62′ Χάμες Ροντρίγκες), Μπιέλ, Μπακαμπού (71′ Ελ Αραμπί).

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας