ΡΕΖΕΡΒΑ: To GOVNEWS σας κάνει δώρο το εκδοτικό γεγονός της χρονιάς

Η πολυαναμενόμενη αυτοβιογραφία του Πριγκιπα Χάρι, Δουκα του Σάσεξ με ταυτόχρονη έκδοση σε 16 γλώσσες σε όλο τον κόσμο. Πώς θα κάνετε δικό σας το βιβλίο!

Υπήρξε αναμφίβολα μια από τις εμβληματικές εικόνες του εικοστού αιώνα: δύο αγόρια, δύο νεαροί πρίγκιπες, να περπατούν πίσω από το φέρετρο της μητέρας τους, καθώς ολόκληρος ο πλανήτης παρακολουθούσε συγκλονισμένος, βυθισμένος στην απόλυτη θλίψη – και στην αβεβαιότητα.

Όσο η Νταϊάνα, Πριγκίπισσα της Ουαλίας, οδηγούνταν στην τελευταία της κατοικία, δισεκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αναρωτιούνταν πώς ένιωθαν και τι σκέφτονταν αυτά τα δύο παιδιά. Όπως ασφαλώς και πώς θα εξελίσσονταν οι ζωές τους από εκείνη την ημέρα και έπειτα.

Και αυτή επιτέλους είναι η ιστορία του Χάρι.

Σφραγισμένη από την ορμητική, αφοπλιστική ειλικρίνεια του συγγραφέα, η ΡΕΖΕΡΒΑ αποτελεί ένα εκδοτικό ορόσημο, ένα βιβλίο αποκάλυψη, πλημμυρισμένο από βαθιά επίγνωση και σκληρά κερδισμένη σοφία για την αέναη δύναμη και νίκη της αγάπης που αφήνει πίσω της τον πόνο.

Για να κάνετε δικό σας το εκδοτικό γεγονός της χρονιάς μπείτε στη σελίδα του GOVNEWS στο Facebook προκειμένου να κάνετε like, κοινοποίηση της σελίδας (share) και να στείλετε (μέσω messenger) το email σας προκειμένου να μπείτε στην σχετική κλήρωση.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει έως και την 14η Φεβρουαρίου 2023 και η κλήρωση θα λάβει χώρα την 15η Φεβρουαρίου.

Αυτή είναι η σελίδα του GOVNEWS στο Facebook 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More