Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕπιλογή συντακτών 1Stoiximan-Super League 1: «Συμπαίκτες» στο ποδόσφαιρο και στην κοινωνική προσφορά

Stoiximan-Super League 1: «Συμπαίκτες» στο ποδόσφαιρο και στην κοινωνική προσφορά

Παρουσιάστηκε σήμερα (20/2) από την αναπληρώτρια πρόεδρο Δ.Σ. της Super League 1, Κάτια Κοξένογλου, και τον αντιπρόεδρο της Stoiximan, Πάνο Κωνσταντόπουλο, η χορηγική σύμπραξη της Super League 1 με τη Stoiximan. Οι δύο «ομάδες» θα… παίζουν μπάλα μαζί για 2,5 χρόνια (ως την αγωνιστική περίοδο 2024-2025).

Η συμφωνία τους περιλαμβάνει την ονοματοδοσία του πρώτου τη τάξει πρωταθλήματος και στα δύο… ημίχρονά του (Stoiximan-Super League, Stoiximan Super League Playoffs, Stoiximan Super League Playouts), κοινές πρωτοβουλίες για την εμπειρία του φιλάθλου καθώς και τη σύνδεση του αθλητισμού με την κοινωνική προσφορά.

Οι εκπρόσωποι των δύο πλευρών αρνήθηκαν να μιλήσουν για αριθμούς και να γνωστοποιήσουν το ύψος της χορηγίας. Όμως, ο αντιπρόεδρος της Stoiximan διέψευσε κατηγορηματικά το βάσιμο της πληροφορίας -που δημοσιεύτηκε- για περίπου 9,5 εκατ ευρώ. Το μόνο που αναφέρθηκε είναι ότι πρόκειται, συγκριτικά με την προηγούμενη, για διπλάσιας αξίας χορηγία.

Η αναπληρώτρια πρόεδρος Δ.Σ. της Super League 1, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Καλωσορίζουμε στην ποδοσφαιρική οικογένεια της Super League τη Stoiximan, ένα στρατηγικό εταίρο μας σε πολλά επίπεδα, καθώς η θεσμική συνεργασία μεταξύ της Stoiximan και της Super League περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, σήμανση στα γήπεδα, σημαντική τηλεοπτική και διαδικτυακή προβολή, όπως και ένα σχεδιασμό ενεργειών που αποσκοπούν στο κοινό καλό, αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο την τεράστια δυναμική του πιο δημοφιλούς αθλήματος στη χώρα μας.

Μετά από ενέργειες της διοίκησης της Super League και προσωπικά του προέδρου του Δ.Σ., Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και χάρη στην ομόφωνη απόφαση όλων των ομάδων, η Stoiximan αποτελεί πλέον το Μεγάλο Χορηγό της Super League.

Η κεντρική χορηγία της Stoiximan, πέρα από την ονοματοδοσία του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League, σηματοδοτεί και την αφετηρία μιας πλειάδας κοινωνικών πρωτοβουλιών που θα πραγματοποιηθούν καθ’ όλη τη διάρκεια της κοινής μας πορείας.

Ήδη σήμερα, έχουμε τη χαρά να έχουμε μαζί μας τους εκπροσώπους του Emfasis Foundation, ενός οργανισμού που προσφέρει αρωγή σε συνανθρώπους μας και στην οποία η Super League, μαζί με όλες τις ομάδες που την απαρτίζουν, δίνει τη στήριξή της.

Μοιραζόμαστε ένα κοινό όραμα με τη Stoiximan: Την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου και την ανταπόδοση στην κοινωνία, σε όλους τους φιλάθλους.

Εκφράζω τις θερμές ευχαριστίες της Super League στη Stoiximan, τη διοίκηση και τα στελέχη της, για την άψογη συνεργασία και τον επαγγελματισμό τους, με την ευχή να πορευθούμε μαζί για πολλά χρόνια».

Ο αντιπρόεδρος της Stoiximan, μεταξύ άλλων, είπε: «Το 2023, αποτελεί ένα κομβικό έτος για την Stoiximan, σηματοδοτώντας την ολοκλήρωση της πρώτης δεκαετίας της ζωής μας και την είσοδό μας σε μια νέα περίοδο ανάπτυξης.

Εγκαινιάζουμε τον νέο κύκλο της διαδρομής μας, η οποία μας βρίσκει να έχουμε κατακτήσει την μεγαλύτερη παγκόσμια διάκριση, ως κορυφαία εταιρεία διεθνώς και να αποτελούμε τη μοναδική στοιχηματική εταιρεία παγκοσμίως που αποτέλεσε χορηγό στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, με μια σημαντική συνεργασία, αυτή με το κορυφαίο επαγγελματικό διασυλλογικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.

Η άποψή μας είναι πως οι κορυφαίοι πάνε με τους κορυφαίους. Οπότε το κορυφαίο brand της Stoiximan συνεργάζεται με το κορυφαίο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της χώρας. Το πεδίο συνεργασίας μας είναι πέρα από μια τυπική χορηγική συνεργασία και εκτείνεται στη διεύρυνση του κοινωνικού αποτυπώματος του ελληνικού ποδοσφαίρου, κάτι που αποτελεί πάντοτε τη βάση των συνεργασιών μας.

Κομμάτι της φιλοσοφίας μας είναι να υπάρχει ποδόσφαιρο σε υγιείς συνθήκες. Είναι ευχή μας να συνεχίσουμε να βλέπουμε ωραία μπάλα, ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα -όπως αυτό που εξελίσσεται- σε σωστές συνθήκες στα γήπεδα. Προς αυτή την κατεύθυνση θα συνεργαστούμε με τη Super League.

Θέλουμε να είμαστε ένας θετικός παράγοντας για την περαιτέρω ανάπτυξη του ποδοσφαίρου και ως τέτοιο αντιλαμβανόμαστε τον ρόλο μας ως χορηγοί και ονοματοδότες του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου».

Η εκπρόσωπος του Emfasis Foundation, Μαρία Καρρά, επισήμανε -ανάμεσα σε άλλα- ότι το πρόβλημα της αστεγίας είναι μάλλον το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή. Τονίζοντας ότι δεν έχει διαβατήριο, θρησκεία, χρώμα, κοινωνικό πρόσημο. Ευχαριστώντας τη Stoiximan και τη Super League για τη βοήθειά τους.

Kaizen Gaming: Συνεχίζει να… πηγαίνει ταμείο με το στοίχημα της ανάπτυξης

Η Kaizen Gaming δείχνει να κερδίζει τ’ αλλεπάλληλα… στοιχήματα ανάπτυξής της και συνεχίζει να… πηγαίνει ταμείο. Το 2022 συμπλήρωσε 10 χρόνια πετυχημένης λειτουργίας, ως μια από κορυφαίες GameΤech εταιρείες στον κόσμο. Στα διεθνή βραβεία EGR Awards αναδείχθηκε κορυφαία παγκοσμίως, έγινε η πρώτη του κλάδου που συνεργάστηκε χορηγικά με τη FIFA (Qatar 2022). «Υψηλές πτήσεις» κάνουν τόσο το brand της σε Ελλάδα και Κύπρο (Stoiximan), όσο και αυτό για τις υπόλοιπες χώρες του κόσμου (Betano).

Όμως, δεν επαναπαύεται στα… τρόπαιά της. Όπως επισήμανε -στο περιθώριο της σημερινής (20/2) παρουσίασης για τη χορηγική συνεργασία Stoiximan, Super League 1- ο κύριος Κωνσταντόπουλος, «χρειάζεται σκληρή προσπάθεια να φτάσεις στην κορυφή αλλά απαιτείται ακόμα μεγαλύτερη για να παραμείνεις εκεί».

Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία σκοπεύει μέσα στο 2023 -πλην των 12 που ήδη δραστηριοποιείται- να επεκταθεί και σε άλλες αγορές. Στο κέντρο του στόχου της βρίσκεται η αφρικανική ήπειρος.

Οι υπάλληλοι της Kaizen Gaming φτάνουν, σε όλον τον κόσμο, τους 2000 και μέσα στην τρέχουσα χρονιά θα γίνουν -αν δεν ξεπεράσουν τους- 3000. Αφού η εταιρεία προγραμματίζει 1000 προσλήψεις, με βασικό πεδίο αναζήτησης την πληροφορική. Επίσης σύντομα, θ’ ανακοινώσει τη δημιουργία ιδρύματος.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας

Γιώργος Καντζιλιέρης
Γιώργος Καντζιλιέρης
Ο Γιώργος Καντζιλιέρης είναι έμπειρος δημοσιογράφος με πολυετή προϋπηρεσία σε εφημερίδες, ραδιοφωνικούς σταθμούς και περιοδικά.