Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝέαΘεσσαλονίκη: Τραυματισμός 15χρονου από χούλιγκαν

Θεσσαλονίκη: Τραυματισμός 15χρονου από χούλιγκαν

Νέο περιστατικό βίας εκδηλώθηκε στη Θεσσαλονίκη, σε αγώνα σχολικού πρωταθλήματος, με τραυματισμό 15χρονου από χούλιγκαν. Μετά τη λήξη του αγώνα, άγνωστοι, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και κρατώντας αντικείμενα στα χέρια (πιθανόν ρόπαλα), εισέβαλαν στο γήπεδο, στην Πυλαία και επιτέθηκαν σε τρεις θεατές.

Στους δύο από αυτούς, που ήταν μαθητές σχολείου, παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησαν, ενώ ο τρίτος, ηλικίας 15 ετών, παλιός μαθητής του ίδιου σχολείου, νοσηλεύεται προληπτικά σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Οι δράστες αναζητούνται.

Σε ανακοίνωση του ο δήμος Πυλαία-Χορτιάτη αναφέρει ότι ανακαλεί την παραχώρηση του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου ποδοσφαίρου «Αντώνης Καραμπουρνιώτης» στην Πυλαία για τη διεξαγωγή του σχολικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, με άμεση εφαρμογή από αύριο, Τρίτη.

Σημειώνει ότι «δεν είναι σε καμία περίπτωση διατεθειμένος να παρακολουθεί ως θεατής φαινόμενα βίας που μεταφέρουν ακόμη και σε σχολικούς αγώνες τις εικόνες των ελληνικών γηπέδων» και καλεί την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης και την Ελληνική Αστυνομία να εγγυηθούν την ασφαλή και ομαλή διεξαγωγή των ποδοσφαιρικών σχολικών αγώνων.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας