Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕπιλογή συντακτών 4Stoiximan Super League: «Άνθισε» ο Παναθηναϊκός

Stoiximan Super League: «Άνθισε» ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός, απόψε (6/3) στο «Απ. Νικολαϊδης», ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος και νίκησε τον Παναιτωλικό με 2-0. Στον αγώνα που «έκλεισε την αυλαία» της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Stoiximan Super League.

Και ο οποίος, έγινε υπό τη «βαριά σκιά» του πολύνεκρου δυστυχήματος στα Τέμπη. Πριν από το εναρκτήριο λάκτισμα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα, με τους «πράσινους» οπαδούς ν’ αναβάουν καπνογόνα που έβγαζαν μαύρο καπνό.

Στο αγωνιστικό μέρος, οι τριφυλλοφόροι πήραν από την αρχή τα ηνία του αγώνα και φαινόταν πως ήταν ζήτημα χρόνου να «κάτσουν σε θέση οδηγού». Τρεις φορές «άγγιξαν» το γκολ αλλά στις ισάριθμες προσπάθειες των Κουρμπέλη (39′) και Χουάνκαρ (42′, 58′) η μπάλα εξοστρακίστηκε στο δοκάρι.

Τελικά, κατάφεραν να σκοράρουν με τους Μαντσίνι (62′), Παλάσιος (84′) και να φτάσουν -δίκαια- στη νίκη. Η οποία, τους επαναφέρει στην κορυφή της βαθμολογίας με 58 πόντους, δύο περισσότερους από την ΑΕΚ που έχει έναν αγώνα λιγότερο. Ο Παναιτωλικός έμεινε στην 8η θέση με 28 βαθμούς.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σχένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ (86′ Πούχατς), Πέρεθ, Κουρμπέλης (86′ Τσόκαϊ), Τσέριν, Παλάσιος, Μαντσίνι (71′ Κλεϊνχέισλερ), Σπόραρ (77′ Ιωαννίδης).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Γκρατερόλ, Αποστολάκης, Λάρσον, Μαλής, Χατζηθεοδωρίδης (86′ Χουχούμης), Μλάντεν, Μάρτενσον (86′ Νοσιρού), Χουάνπι (71′ Μπουζούκης), Σενγκέλια, Ντουάρτε (71′ Μόρσεϊ), Καρέλης (71′ Πέδρο).

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας