Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΝέαStoiximan Super League: Η ΑΕΚ, από το Περιστέρι, «πέταξε» στην κορυφή

Stoiximan Super League: Η ΑΕΚ, από το Περιστέρι, «πέταξε» στην κορυφή

Η ΑΕΚ επικράτησε σήμερα (8/3), στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου «Άγγελος Ράμφος», του Ατρόμητου με 1-0 και επέστρεψε στη βαθμολογική κορυφή. Σ’ έναν αγώνα -που πέρασε «από σαράντα κύματα» και έπρεπε να έχει γίνει μαζί με τους υπόλοιπους- στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Stoiximan Super League.

Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν απόλυτα κυρίαρχοι στο πρώτο ημίχρονο αφού οι γηπεδούχοι ήταν ωσεί παρόντες στον αγωνιστικό χώρο. Είναι χαρακτηριστικό ότι ολοκλήρωσαν το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο χωρίς τελική προσπάθεια.

Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι πήραν με το… καλησπέρα τα ηνία και αναζήτησαν το γκολ για να μπουν σε «θέση οδηγού». Το… άγγιξαν στο 21′ αλλά η μπάλα από την προσπάθεια του Σιντιμπέ εξοστρακίστηκε στο δοκάρι. Όμως 10 λεπτά αργότερα, ο Τσούμπερ παραβίασε την εστία του Γιαννιώτη. Λίγο πριν ο διαιτητής, Δημήτρης Καραντώνης, στείλει τις δύο ομάδες στ’ αποδυτήρια ο Γκατσίνοβιτς… έπαθε Σιντιμπέ αφού είδε το δοκάρι να του στερεί το γκολ.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους έγιναν πιο απειλητικοί αλλά δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Αθανασιάδη. Ούτε και η Ένωση μπόρεσε να διευρύνει το σκορ αλλά αυτό, τελικά, δεν τη στεναχωρεί.

Αφού, πέτυχε τον στόχο της. Νίκησε και επέστρεψε στην κορυφή με 59 πόντους, έναν περισσότερο από τον Παναθηναϊκό και 6 από τον Ολυμπιακό που υποδέχεται την ερχόμενη Κυριακή. Ο Ατρόμητος έμεινε στην 7η θέση με 29 βαθμούς.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Στρούγγης (86′ Μαυρομμάτης), Ντε Μποκ, Γκονζάλεθ, Κούεν (77′ Φριντζόνσον), Ροτάριου (65′ Κλωναρίδης), Καμαρά, Κιάρτανσον (65′ Τζαβίδας), Ρομπάιγ (65′ Τζοβάρας)

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Σιντιμπέ, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Ελίασον (76′ Φερνάντες), Γιόνσον (76′ Πινέδα), Γκατσίνοβιτς (86′ Φαν Βέερτ, Τσούμπερ (76′ Μάνταλος), Αραούχο

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας