Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΝέαΚύπελλο Ελλάδας Novibet: Ο ΠΑΟΚ «φτερούγισε» στον τελικό

Κύπελλο Ελλάδας Novibet: Ο ΠΑΟΚ «φτερούγισε» στον τελικό

Ο ΠΑΟΚ είναι και με τις δύο… φτερούγες στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet. Απόψε (8/3), στο ΔΑΚ της Λαμίας, οι «ασπρόμαυροι» επιβλήθηκαν της γηπεδούχου με 5-1 και μετέτρεψαν τον επαναληπτικό σε άκρως τυπική διαδικασία.

Η διαφορά στο σκορ αντικατοπτρίζει τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων μέσα στις τέσσερις άσπρες γραμμές. Οι φιλοξενούμενοι πήραν… φόρα για να «φτερουγίσουν» στον τελικό πριν ακόμα χαθεί ο ήχος της σφυρίχτρας για το εναρκτήριο λάκτισμα.

Μόλις στο 13ο δευτερόλεπτο ο Νάρεϊ «άνοιξε τον χορό» των γκολ. Τον διαδέχθηκαν σε ρόλο… πρωτοχορευτή οι Κωνσταντέλιας (25′), Αουγκούστο (62′), Τόμας (67′), Σάστρε (69′). Το «γκολ της παρηγοριάς» για τη Λαμία πέτυχε ο Μαρτίνεθ στο 86′.

ΛΑΜΙΑ (Βόκολος): Γκαραβέλης, Βασιλαντωνόπουλος (46′ Σιμόν), Κορνέζος, Αντέτζο, Σαραμαντάς, Τζανδάρης (59′ Νούνιεθ), Στάνκο (59′ Ντ Βινσέντι), Σλίβκα, Ασκόφσκι (65′ Αμπάντα) Μαρτίνεθ, Μανούσος (65′ Μεντίνα).

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Ίνγκασον, Κωνταντέλιας (63′ Τάισον), Σάστρε, Αουγκούστο (63′ Σβαμπ), Ντάντας, Νάρεϊ (71′ Ελ Καντουρί), Κουλιεράκης, Α. Ζίβκοβιτς (75′ Μπίσεσβαρ), Μπράντον (74′ Τζίμας).

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας