Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΝέα Σμύρνη: Εικόνες ολικής καταστροφής μετά τη φωτιά στο εστιατόριο, όλα δείχνουν...

Νέα Σμύρνη: Εικόνες ολικής καταστροφής μετά τη φωτιά στο εστιατόριο, όλα δείχνουν εμπρησμό

Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της Παρασκευής 24 Μαρτίου σε εστιατόριο της Νέας Σμύρνης που βρίσκεται επί της Ελευθερίου Βενιζέλου, σε ισόγειο πολυκατοικίας. Στάχτη έγινε το εστιατόριο όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.

Δείτε εικόνες από το κατεστραμμένο εστιατόριο:

Το γεγονός έγινε αντιληπτό από άνθρωπο εργαζόμενο στην καθαριότητα του εστιατορίου ο οποίος άκουσε μια έκρηξη εντός του καταστήματος και κατόπιν να σπάνε τα τζάμια. Ο ίδιος βγήκε έξω και είδε τη φωτιά να τυλίγει το χώρο. Αμέσως σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική Υπηρεσία καθώς το εστιατόριο βρίσκεται στο ισόγειο τετραώροφης πολυκατοικίας.

Aνάμεσα στα αποκαΐδια, οι ερευνητές της Πυροσβεστικής βρήκαν υπολείμματα από φωτοβολίδα. Την έρευνα για τον εντοπισμό των εμπρηστών θα αναλάβει η αστυνομία και συγκεκριμένα το Τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική απεγκλωβίστηκαν πέντε άτομα από την πολυκατοικία. Ανάμεσα τους υπάρχει ένας τραυματίας που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», καθώς και μια μητέρα με το βρέφος της, που μεταφέρθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο Παίδων.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας