Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝέαΤσαπανίδου: Δεν πείθει πια ο κ. Μητσοτάκης

Τσαπανίδου: Δεν πείθει πια ο κ. Μητσοτάκης

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου, απάντησε σε αναφορές που έκανε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στη συνέντευξη Τυπου που παραχώρησε μετά τη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες.

Η κυρία Τσαπανίδου, ανάμεσα σε άλλα, ανέφερε πως ο πρωθυπουργός «δεν πείθει πια». Προσθέτοντας πως «η Ελλάδα θα αλλάξει. Αλλά με το σχέδιο της προοδευτικής μας κυβέρνησης».

Συγκεκριμένα, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, δήλωσε: «Ακούσαμε τον κ. Μητσοτάκη να μιλά για το βαθύ κράτος. Αυτό δηλαδή που η παράταξή του χτίζει επί 40 χρόνια. Μπορεί κάποιος να τα βάλει με τον ίδιο του τον εαυτό; 4 χρόνια τώρα, δεν έκανε καμία προσπάθεια. Αντίθετα, διογκώνει τα προβλήματα.

Και τα λέει την ημέρα που αποκαλύπτεται ότι ο ίδιος του ο υπουργός καταδικάστηκε, γιατί έκρυψε την περιουσία του για να μην πληρώσει τα χρέη του.

Τον ακούσαμε επίσης να λέει ότι θα συζητήσει με τους Ιταλούς επένδυση στα τρένα, όταν ο ίδιος του ο υπουργός, τους χάρισε επενδύσεις 600 εκατομμυρίων για τις οποίες είχαν συμφωνήσει.

Όσο για τα περί fake news για την ιδιωτικοποίηση του νερού, ο πρωθυπουργός ας ακούσει τον εαυτό του το 2018 σε βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

Δεν πείθει πια. Η Ελλάδα θα αλλάξει. Αλλά με το σχέδιο της προοδευτικής μας κυβέρνησης».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας