Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕπιλογή συντακτών 4Stoiximan Super League Playoffs: «Άνθισε» με Σπόραρ ο Παναθηναϊκός

Stoiximan Super League Playoffs: «Άνθισε» με Σπόραρ ο Παναθηναϊκός

Με τους τρεις βαθμούς έφυγε απόψε (5/4) -στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των Stoiximan Super League Playoffs- από το «Κλ. Βικελίδης» ο Παναθηναϊκός. Επικράτησε του Άρη με 1-0 και επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας, όπου συγκατοικεί με την ΑΕΚ. Το -όπως αποδείχτηκε- «χρυσό» γκολ πέτυχε ο Σπόραρ στο 69ο λεπτό.

Στο πρώτο ημίχρονο αμφότερες οι ομάδες προσπάθησαν αλλά είχαν ελάχιστες απειλητικές ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία. Στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν πιο χαμηλός αλλά οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν βελτιωμένοι και ουσιαστικοί. Οι γηπεδούχοι ήθελαν αλλά δεν βρήκαν τρόπο να παραβιάσουν την εστία του Μπρινιόλι.

Έτσι, ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη και μετράει 66 πόντους, ενώ ο Άρης έμεινε στους 41 βαθμούς.

ΑΡΗΣ (Απόστολος Τερζής): Σιαμπάνης, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαζικού (86′ Πίρσμαν), Νταρίντα, Ετέμπο (79′ Γκρέι), Πάλμα (71′ Καμάτσο), Γκαρσία (46′ Ντουκουρέ), Ιτούρμπε (71′ Χριστοδουλόπουλος), Καμαρά.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Σάρλια Χουάνκαρ, Πέρεθ, Κουρμπέλης, Τσέριν (90+3 Μάγκνουσον), Παλάσιος (71′ Μπερνάρ), Κλέινχεϊσλερ (60′ Μαντσίνι), Ιωαννίδης (60′ Σπόραρ).

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας