Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕπιλογή συντακτών 4Stoiximan Super League Playoffs: Ο Ολυμπιακός «ξεπουπούλιασε» τον ΠΑΟΚ

Stoiximan Super League Playoffs: Ο Ολυμπιακός «ξεπουπούλιασε» τον ΠΑΟΚ

Μια νίκη «χρυσάφι» πανηγύρισε απόψε (5/4) -στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των Stoiximan Super League Playoffs- στο «Γ. Καραϊσκάκης». Όπου, επικράτησε του ΠΑΟΚ με 3-1 και μάλιστα με ανατροπή. Έτσι, οι γηπεδούχοι παραμένουν στο κηνύγι της πρωτιάς, έχοντας ταυτόχρονα αποκτήσει «αέρα» 6 βαθμών από τους φιλοξενούμενους.

Οι «ερυθρόλευκοι» στέκονταν καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα αλλά οι «ασπρόμαυροι» ήταν αυτοί που πέτυχαν γκολ. Στο 22ο λεπτό με τον Τόμας. Ως τη λήξη του πρώτου 45λέπτου το σκορ δεν άλλαξε, παρά τις εκατέρωθεν προσπάθειες.

Στην επανάληψη αυξήθηκε η πίεση του Ολυμπιακού και τα λάθη των παικτών του ΠΑΟΚ. Με συνέπεια οι γηπεδούχοι να πετύχουν δύο ακόμα γκολ και να πανηγυρίσουν την ολική ανατροπή. Τα δίχτυα του Κοτάρσκι κούνησαν οι Μπακαμπού (59′), Μασούρας (78′) και -από την άσπρη βούλα που έδειξε για χέρι του Ζίβκοβιτς, μετά από χρήση του VAR, ο Γάλλος διαιτητής, Φρανσουά Λετεσιέ– ο Ελ Αραμπί (87′).

Πλέον, ο Ολυμπιακός έχει 63 πόντους -παραμένοντας μόλις τρεις πίσω από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό- ενώ, ο ΠΑΟΚ έμεινε στους 57 και έχασε πολύτιμο έδαφος για πρώτη και δεύτερη θέση.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ζοσέ Ανιγκό): Πασχαλάκης, Ρέαμπτσιουκ, Μπα, Σωκράτης (57′ Σισέ), Ροντινέι, Χουάνγκ, Εμβιλα, Φορτούνης (77′ Βρουσάι), Βαλμπουενά (61′ Χ. Ροντρίγκες), Μπιέλ (77′ Μασούρας), Μπακαμπού (77′ Ελ Αραμπί).

ΠΑΟΚ (Ρασβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Ρ. Σοάρες, Κουλιεράκης, Ίνγκασον, Σάστρε, Φ. Σοάρες, Ντόουγκλας, Κωνσταντέλιας (69′ Νάρει), Τάισον (69′ Ελ Καντουρί), Ζίβκοβιτς (88′ Ρικάρντο), Μπράντον (71′ Ολιβέιρα).

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας