Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΠαραμένει... άστεγος ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: «Άκυρο» από τον Μπέο για το...

Παραμένει… άστεγος ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: «Άκυρο» από τον Μπέο για το Πανθεσσαλικό!

Η κυπριακή αστυνομία απάντησε αρνητικά στο αίτημα της ΕΠΟ να διεξαχθεί ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδας στη Λευκωσία και το ΓΣΠ, ενώ αρνητική ήταν και η απάντηση που έδωσε ο Αχιλλέας Μπέος στην ΕΠΟ για διεξαγωγή του τελικού στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Στο αίτημα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για διεξαγωγή του Τελικού Κυπέλλου Ελλάδας Νovibet 2022-23 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος απέστειλε την εξής απάντηση.

Μετά από εκτενή διαβούλευση με φορείς της πόλης του Βόλου, αλλά κυρίως με την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, και απαντώντας στο σχετικό αίτημα σας βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να σας απαντήσω αρνητικά για την προοπτική διοργάνωσης του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και την πόλη μας.

Ο τελικός Κυπέλλου, είναι πεποίθηση μου, ότι πρέπει να αποτελεί μια γιορτή του ποδοσφαίρου, πλην όμως με τις απαράδεκτες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, είναι βάσιμη η εκτίμηση ότι μάλλον σε πολεμική σύρραξη θα προσιδιάζει παρά σε μείζον αθλητικό γεγονός.

Χρέος μου είναι να διαφυλάξω την ομαλότητα της ζωής και την ασφάλεια των πολιτών του Βόλου και βεβαίως τα περιουσιακά στοιχεία τους και τις υποδομές της πόλης. Εύχομαι στο μέλλον να υπάρξουν οι αναγκαίες συνθήκες που θα επιτρέψουν να γιορτάζουμε πραγματικά τα αθλητικά γεγονότα και να μην αγωνιούμε για τυχόν συνέπειες».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας