Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΟικονομίαΕπιχειρήσειςΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας: Υπερήφανος χορηγός Mobility η SIXT

ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας: Υπερήφανος χορηγός Mobility η SIXT

Ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2023 (2-6 Μαϊου) καλωσορίζει τη SIXT στην ομάδα των χορηγών που στηρίζουν τη διοργάνωση.

Η SIXT, εταιρεία-μέλος του ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, αποτελεί το Mobility Brand που προσφέρει Premium εμπειρίες κινητικότητας οι οποίες προκαλούν έντονο ενθουσιασμό, μέσω εξατομικευμένων και ευέλικτων υπηρεσιών βραχυπρόθεσμης (SIXT Rent a Car), μεσοπρόθεσμης (Υπηρεσία μηνιαίας μίσθωσης SIXT+) και μακροπρόθεσμης μίσθωσης (SIXT Leasing), σε ιδιώτες και επιχειρήσεις.

Με καταστήματα στα μεγαλύτερα αεροδρόμια και τις μείζονες τουριστικές περιοχές της χώρας, πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις του κλάδου, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις κινητικότητας μέσω μίας ευρείας γκάμας premium οχημάτων (SUV, E-Vehicles Luxury, Sport, Sedan, Pick-Up, κ.α.).

Στη σχετική ανακοίνωσή της η , αναφέρει: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που στηρίζουμε το  ΔΕΗ International Tour of Hellas 2023. Με την χορηγία αυτή αξιοποιούμε στο έπακρο την ευκαιρία προώθησης του αθλητικού τουρισμού μέσω μιας διοργάνωσης παγκόσμιας εμβέλειας που φέρνει την Ελλάδα στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος και την τοποθετεί ξανά στην πρώτη γραμμή της αγωνιστικής ποδηλασίας, προωθώντας την αρχή της αδιάλειπτης κίνησης και την αρχή του να πετυχαίνεις το καλύτερο αποτέλεσμα σε ότι και αν κάνεις. Αρχές που επίσης «οδηγούν» τη SIXT στο να προσφέρει Premium Mobility εμπειρίες».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας