Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕλλάδα4χρονος χρειάστηκε διακομιδή από το Καστελόριζο στην Ρόδο, εν τέλει πήγε στην...

4χρονος χρειάστηκε διακομιδή από το Καστελόριζο στην Ρόδο, εν τέλει πήγε στην Τουρκία για ορθοπεδικό

Όπως καταγγέλλει η μόνιμη κάτοικος του νησιού:

«Είμαστε όλοι οι πολιτικοί κοντά στα νησιά και πόσο μάλλον εδώ κάτω σε εμάς. Ένα αγοράκι χτύπησε, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες εδώ, αλλά έπρεπε να μεταφερθεί αμέσως στη Ρόδο. Το αποτέλεσμα;

Να καλούν το ΕΚΑΒ και να μην απαντά. Θες να μάθεις την κατάληξη; Ήρθε τουρκικό σκάφος που κάλεσαν οι ντόπιοι, πήρε το παιδί απέναντι και αυτή τη στιγμή ταξιδεύουν για Αττάλεια γιατί στο Κας (πόλη απέναντι από το Καστελόριζο) δεν υπήρχε ορθοπεδικός. Πώς σου φαίνεται; Ξανά γυρίσαμε πίσω τότε που εγχειρίστηκε μια φίλη μου με σκωληκοειδίτιδα. Η ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο. Σε εμάς, με τον 87 χρόνων παππού μου, έκανε να έρθει ελικόπτερο 24 ώρες με πνευμονικό οίδημα και λέω εδώ τώρα που είναι ένα παιδάκι 4 χρόνων και δεν απάντησαν ποτέ. Ντροπή μας σαν λαός. Ντρέπομαι που ζω σε αυτή τη χώρα που μας έχει ξεγραμμένους και πάμε και ζητάμε βοήθεια από τους γείτονες Τούρκους; Σοβαρά τώρα; ΜΟΝΟ ΨΗΨΟΥΣ θέλουν να ζητάνε. Ας κοπιάσουν.

Δε θα ήθελα να αναφερθεί πουθενά το όνομα μου σε παρακαλώ γιατί δεν ξέρω οι γονείς αν θα ήθελαν αυτή τη χρονική στιγμή να πάρουν θέση, αλλά θέλω να μαθευτεί και να μη νομίζουν κάποιοι ότι κάνουν δουλειά στα υποτιθέμενα υπουργεία, γιατί δεν κάνουν τίποτα απολύτως. Μόνο να πιάνουν χώρο στην κοινωνία. Αγανάκτηση και θυμός μιλάνε αυτή τη στιγμή από όλους εδώ στο νησί. Θα φύγουμε όλοι από εδώ θα ερημώσει και θα λένε μετά μας το πήραν οι Τούρκοι. Λυπάμαι πραγματικά. Και πάλι συγνώμη για τον τόνο και την ώρα αλλά έπρεπε να ακουστεί αυτό το περιστατικό για να μάθουν όλοι ότι εδώ θα πεθάνουμε αβοήθητοι».
Πηγή: Debater, τα στοιχεία της καταγγέλλουσας φέρονται να είναι στην διάθεσή τους.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας