Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΝέα«2nd Paros Way»: Τα Πολυϊατρεία Αιγαίου Ονομαστικός και Μέγας Χορηγός

«2nd Paros Way»: Τα Πολυϊατρεία Αιγαίου Ονομαστικός και Μέγας Χορηγός

Το «2nd Paros Way» θα φιλοξενηθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο νησί της Πάρου, στις 17 και 18 Ιουνίου 2023. Πρόκειται για το κορυφαίο Αθλητικό-Τουριστικό γεγονός του νησιού και υπόσχεται να προσφέρει ανεπανάληπτες εμπειρίες στους συμμετέχοντες. Τα Πολυϊατρεία Αιγαίου θα αποτελέσουν τον Ονομαστικό χορηγό της φετινής διοργάνωσης, η οποία γίνεται «2nd Paros Way-Πολυϊατρεία Αιγαίου».

Tα Πολυιατρεία Αιγαίου προσφέρουν στοχευμένες ιατρικές υπηρεσίες στους κατοίκους και τους επισκέπτες της Πάρου, επιλέγοντας ιατρικές ειδικότητες που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών όπως καρδιολόγου, παιδιάτρου,  γενικού χειρουργού, ουρολόγου, ενδοκρινολόγου, μικροβιολόγου καθώς και νοσηλευτικές υπηρεσίες.

Εξασφαλίζουν τακτικές συνεργασίες με έμπειρους ιατρούς αναγνωρισμένου κύρους.  Το Πολυϊατρείο αλλά και το Μικροβιολογικό Εργαστήριο είναι εξοπλισμένο με ιατρικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Διασυνδέονται με μεγάλους ιατρικούς ομίλους της χώρας προκειμένου να εξασφαλίσουν την καλύτερη δυνατή περίθαλψη για τους ασθενείς. Οι υπηρεσίες τους είναι διαθέσιμες όλο το 24 ωρο,365 ημέρες το χρόνο.

Το Παιδιατρικό Τμήμα είναι επανδρωμένο πλήρως με παρουσία καθημερινή παιδιάτρου αλλά και με εκ περιτροπής επισκέψεις από καρδιολόγο-παιδοκαρδιολόγο, παιδίατρο-ενδοκρινολόγο, παιδίατρο-νευρολόγο δίνοντας  έμφαση στην εξειδίκευση έτσι ώστε να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες των μικρών τους φίλων. Πλέον και με παρουσία δεύτερου Παιδιατρικού Τμήματος στην περιοχή της Νάουσας, με το ίδιο τηλεφωνικό κέντρο καλύπτοντας τακτικά και έκτακτα περιστατικά. Στόχος τους αποτελεί  η παροχή υψηλού επιπέδου ιατρικής και νοσηλευτικής υπηρεσίας σε προνομιακές τιμές για τακτικά και επείγοντα περιστατικά

Οι συμμετέχοντες αθλητές και αθλούμενοι, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στις υπέροχες θαλάσσιες και στεριανές διαδρομές, που μόνο η Παριανή φύση προσφέρει. Οι εγγραφές τρέχουν και είναι διαθέσιμες μόνο μέσα από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης με χρήση της πλατφόρμας εγγραφών της «My Sportevent» που εμπνεύστηκε και υλοποιεί το Πολυϊατρεία Αιγαίου.

H πλήρης προκήρυξη του «2nd Paros Way» έχει δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αντλήσουν περισσότερες πληροφορίες από εκεί. Όπως επίσης από τα αντίστοιχα πεδία για κάθε άθλημα ξεχωριστά.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ), του δήμου Πάρου και του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (Π.Σ.Α.Τ.).

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας