Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝέαΠρόγραμμα ΣΕΔ: Η «υβριδική» Γενική Συνέλευση του ΟΠΑΠ

Πρόγραμμα ΣΕΔ: Η «υβριδική» Γενική Συνέλευση του ΟΠΑΠ

Με τη Γενική Συνέλευση της εταιρείας ΟΠΑΠ A.E., συνεχίστηκε το “Πρόγραμμα Επενδυτικής Παιδείας & Κατάρτισης 2023” που διοργανώνει ο ΣΕΔ, για 9η συνεχόμενη χρονιά, υπό την αιγίδα του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Η Γενική Συνέλευση έγινε στην έδρα της εταιρείας την Πέμπτη 27 Απριλίου 2023, με υβριδικό τρόπο, δηλαδή με φυσική παρουσία μετόχων και ταυτόχρονη μετάδοση μέσω διαδικτύου. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Jan Karas και ο Αντιπρόεδρος κ. Saroch Pavel, οι οποίοι απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις των μετόχων. Την Γενική Συνέλευση παρακολούθησε σύσσωμο το ΔΣ της εταιρείας, εκτός από τον Πρόεδρο κ. Ziegler Kamil, ο οποίος λόγω ασθενείας, την παρακολούθησε μέσω διαδικτύου.

Ήταν η Τρίτη Γενική Συνέλευση, στην οποία έλαβε μέρος, στα πλαίσια του προγράμματος και την παρακολούθησε, με φυσική παρουσία, ομάδα 15 φοιτητών και φοιτητριών, συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο του ΣΕΔ, Μπάμπη Εγγλέζο, αλλά και ακόμη 47 φοιτητές, την παρακολούθησαν μέσω διαδικτύου.

Ο Πρόεδρος του ΣΕΔ πήρε τον λόγο και έδωσε συγχαρητήρια στην εταιρεία, για την εξαιρετική διαχείριση και τα σημαντικά κέρδη που πέτυχε μέσα στο 2022, για το σύστημα αμοιβών που ακολουθεί η εταιρεία, το οποίο ακολουθείται σε όλες σχεδόν τις αναπτυγμένες αγορές και για την εξαιρετική μερισματική πολιτική, που είναι η μεγαλύτερη στο Ελληνικό χρηματιστήριο.

Κυρίως όμως ο κ. Εγγλέζος, έδωσε συγχαρητήρια στη εταιρεία, για την διενέργεια της Γενικής Συνέλευσης με υβριδικό τρόπο, δηλαδή με φυσική παρουσία μετόχων και ταυτόχρονη μετάδοση στο διαδίκτυο, κάτι που ο ΣΕΔ προτρέπει ΟΛΕΣ τις εισηγμένες εταιρείες να κάνουν, για να δίνεται η ευκαιρία και στους μετόχους που κατοικούν σε απομακρυσμένες περιοχές, να παρακολουθούν τις Γεν. Συνελεύσεις των εταιρειών που τους ενδιαφέρουν.

Οι φοιτητές συμπλήρωσαν το σχετικό ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ του οποίου οι απαντήσεις θα αξιοποιηθούν μετά από επεξεργασία που θα γίνει μετά το τέλος του προγράμματος.

Ο ΣΕΔ ευχαριστεί την εταιρεία ΟΠΑΠ A.E. για την εποικοδομητική συνεργασία, η οποία ευελπιστεί ότι θα συνεχιστεί και στο μέλλον, προς όφελος των φοιτητών και της επενδυτικής κοινότητας γενικότερα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας