Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕπιλογή συντακτών 1Οι πρώτες δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα μετά τη συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ

Οι πρώτες δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα μετά τη συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ

Την ανάγκη για άμεσες αλλαγές επισήμανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μετά την βαρύτατη ήττα του κόμματός του στις εθνικές εκλογές που διεξήχθησαν σήμερα.

«Χρειαζόμαστε άμεσα αλλαγές, τα συλλογικά μας όργανα θα αποφασίσουνε», τόνισε χαρακτηριστικά ο Α. Τσίπρας στο μήνυμά του.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «το εκλογικό αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά αρνητικό για το ΣΥΡΙΖΑ. Πριν από λίγο επικοινώνησα με τον κ. Μητσοτάκη και τον συνεχάρη για τη νίκη του οι αγώνες έχουν και οι νίκες και ήττες τα συλλογικά μας όργανα θα συγκληθούν άμεσα ώστε να αποτιμήσουν τα εκλογικά αποτελέσματα».

«Ο εκλογικός κύκλος, ωστόσο, δεν έχει ακόμα τελειώσει δεδομένου ότι κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρξει δεύτερη εκλογική αναμέτρηση συνεπώς δεν έχουμε το περιθώριο του χρόνου», συμπλήρωσε ο Α. Τσίπρας.

Αναλυτικά το μήνυμά του Αλέξη Τσίπρα για το αποτέλεσμα των εκλογών ήταν το εξής:

«Το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικά αρνητικό. Πριν από λίγο επικοινώνησα με τον κ. Μητσοτάκη και του έδωσα συγχαρητήρια. Οι αγώνες έχουν νίκες και ήττες. Τα συλλογικά μας όργανα θα συγκληθούν άμεσα ώστε να αποτιμήσουν συλλογικά τα εκλογικά αποτελέσματα. Ο εκλογικός κύκλος δεν έχει κλείσει θα υπάρξει δεύτερη εκλογική αναμέτρηση. Δεν έχουμε περιθώριο χρόνου, πρέπει να κάνουμε τις αλλαγές που χρειάζονται. Θέλω να ευχαριστήσω του εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που μας τίμησαν με την ψήφο τους».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας